A BENQ BEJELENTETTE A VILÁG ELSŐ WINDOWS-ALAPÚ OKOSPROJEKTORÁT INTEL INSIDE FOR ENTERPRISE-SZAL

4 min read

Az EH620 a vállalati konferenciák szervezését a zökkenőmentes operációs rendszer adaptációval és teljes biztonsággal teszi egyszerűvé!

EINDHOVEN, HOLLANDIA, 2022. október 12. – A BenQ, a vizuális megoldások nemzetközileg elismert innovátora bejelentette az üzleti felhasználásra tervezett EH620 okosprojektort. Ez az innovatív termék egy teljes Windows operációs rendszert integrál, valamint egy Intel® Celeron® 4000-es sorozatú processzorral érkezik, hogy nagyban leegyszerűsítse a vállalati felhőalapú konferenciák lebonyolítását a hibrid munkahelyeken.

Beépített Windows számítási képességekkel és operációs rendszerrel rendelkező, all-in-one okosprojektorként az EH620 gyorsan alkalmazkodik a Windows-alapú munkakörnyezetekhez, és ugyanolyan biztonságot, kezelhetőséget és hozzáférési protokollokat biztosít, mint a vállalati laptopok vagy PC-k. Az EH620 a Windows üzleti szoftverek teljes választékát biztosítja az Office 365-től kezdve az Adobe Document Cloudon és a Microsoft Azure-on át egészen a Zoomig és más konferencia-alkalmazásokig anélkül, hogy külső számítógépet kellene hozzá csatlakoztatni. Rendkívül hatékony produktivitást és átfogó biztonságot nyújt.

„Az EH620-at, a világ első Windows-alapú intelligens kivetítőjét úgy fejlesztettük ki, hogy megfeleljen a mai felhőkonferencia-igényeknek” – nyilatkozta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „A szakembereknek és a csapatoknak integrált működési képességekre, szoftverekre és adattárolási lehetőségekre van szükségük, ezzel egyidőben pedig megnövelt konferencia-hatékonyságot, vezeték nélküli biztonságot és a meglévő berendezésekkel való kompatibilitást is biztosítani kell. Mivel a vállalatok ismét a személyes és hibrid megbeszéléseket választják, az EH620 rendszerarchitektúrája hatékony védelmet nyújt a nem biztonságos eszközök elleni kibertámadásokból eredő adatszivárgásokkal szemben.”

Felhőinfrastruktúrába, például a Microsoft Azure-be történő integráláshoz az EH620 vállalati identitással és bejelentkezési protokollokkal érkezik, beleértve az egyéni és vendég bejelentkezést, a többszintes hitelesítést és a feltételes hozzáférést. A megerősített hálózati biztonság megvalósításához AES 128 bites titkosítást és WPA2 vezeték nélküli védelmet használ a legtöbb kiberbiztonsági támadás ellen, valamint támogatja az Intel Secure Boot a rosszindulatú programokkal szembeni védekezésért.

Ezen túlmenően a BenQ EH620-at az Onward Security Corporation is hitelesítette, továbbá átment a Black Box Test biztonsági vizsgálatain anélkül, hogy bármilyen sebezhetőséget találtak volna az operációs rendszerében, a hálózati szolgáltatásokban, a vezeték nélküli protokollokban, a jelszókezelésben, a szolgáltatásmegtagadásban és a hardverben. Ez az értékelés garantálja az új okosprojektor teljes biztonságát.

A BenQ kutatás-fejlesztési és az Intel csapatai a legújabb Intel® Celeron® 4000-es sorozatú CPU-t úgy integrálták, hogy teles mértékben támogassa az EH620 alkalmazásait és biztonsági rendszereit. A felhasználók egyszerűen bejelentkezhetnek hálózati fiókjukba közvetlenül az EH620-ról, és azonnal indíthatnak felhőalapú értekezleteket és videokonferenciákat egy Full HD 1080p felbontású, 150 hüvelykes nagy méretű képernyőn. Az EH620 lehetővé teszi az üzleti alkalmazások letöltését a Microsoft Store-ból, és bármilyen Windows-szoftvert képes futtatni, beleértve a webböngészőket és a konferencia-alkalmazásokat is a korlátlan számú és kifinomult együttműködési lehetőségek megvalósításához.

Ezenkívül a fedélzeti Windows 11 IoT Enterprise képességeinek kihasználásához az EH620 intuitív BenQ Uni Launcher felhasználói felületet biztosít a felhasználóknak, hogy kiválaszthassák a számukra megfelelő kinézetet. Az iOS-, Mac OS és Android-közreműködőknek az EH620 illesztőprogram nélkül, támogatja az olyan vezeték nélküli vetítési megoldásokat, mint a Miracast, az Airplay, a Google Cast és a BenQ InstaShare képernyőtükrözés négyirányú osztott képernyős vetítéssel.

Ideális választás a Windows-alapú ökoszisztémákkal és az ahhoz kapcsolódó eszközökkel való egyszerű integrációhoz, beleértve a táblagépeket vagy interaktív táblákat és a különféle intelligens kamerákat. Az EH620 az automatikus trapéztorzítással, képmóddal és hangmóddal – a hatékony 2 x 5 W-os audiorendszer segítségével – leegyszerűsíti a konferenciahívások beállításait. Az automatikus OTA firmware önfrissítésekkel az IT-menedzsment is egyszerűbb, és teljesen kompatibilis az Extron, a Creston, az AMX és a PJ Link vezérlőrendszerekkel.
Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan javíthatod a felhőalapú konferenciákat a BenQ EH620 okosprojektorral, kérjük, tekintsd meg a termékoldalt.

A szerzőről