A BENQ BEMUTATTA A LEGÚJABB MONITORRA SZERELHETŐ, ELÜLSŐ ÉS HÁTOLDALI VILÁGÍTÁSSAL RENDELKEZŐ LÁMPÁJÁT

3 min read

Tapasztald meg a páratlan világítási élményt a BenQ ScreenBar Halo segítségével!

2022. március 21., Eindhoven, Hollandia – A BenQ, a világ vezető képalkotási megoldásainak márkája bejelentette a ScreenBar Halo megjelenését, melynek célja, hogy jobban megvilágított környezetet biztosítson a monitorfelhasználók számára. Az intelligens vezérlővel tetszés szerint lehet megvilágítani a monitor előtti területet, így akár monitorlámpaként vagy akár éjszakai és olvasólámpaként is használható.

Innovatív kialakítás kétoldalú fényforrással

A technológiai rajongók és a nagy méretű monitorok felhasználói egyaránt értékelni fogják az új BenQ ScreenBar Halo innovatív kialakítást. Az elülső és a hátoldali világítási funkcióval, valamint a vezeték nélküli kezelési lehetőséggel – amely 100 eltérő fényerő- és színhőmérsékleti beállítást kínál – rendelkező BenQ ScreenBar Halo egy szabadalmaztatott rögzítőszerkezetet használ, amely lehetővé teszi a sík- és ívelt képernyőre történő felszerelést bármiféle csavar használata nélkül. Ez a világ első olyan intelligens lámpája, amely ezt a hatékony, helytakarékos és csúszásmentes rögzítési technológiát alkalmazza.

Az akár 63 x 40 cm-es terület megvilágítására is képes lámpa fénye nem tükröződik és vibrál, továbbá kék fény elleni védelemmel, intelligens érintőgombos kialakítással, beépített környezeti fényérzékelő szenzorokkal, valamint automatikus fényerőszabályzó funkcióval is rendelkezik. A ScreenBar Halo segítségével a felhasználók könnyedén szabályozhatják a világítási módokat saját igényeik szerint. Ha sokszor dolgozol félhomályban és este, vagy csak egy kis helyet elfoglaló világítást keresel, akkor a ScreenBar Halo jelenti a tökéletes választást.

Látogass el a BenQ ScreenBar Halo termékoldalára!

BenQ monitorlámpák

A BenQ ScreenBar és ScreenBar Plus monitorlámpa-sorozat 2018-as megjelenésüket követően széleskörű elismerésben részesültek. A ScreenBar Halo elődei bebizonyították, hogy a jó minőségű világítás jelentősen csökkenti a szemfáradtság kialakulását. A BenQ asztali lámpái 150%-kal nagyobb területet képesek megvilágítani, így akár többmonitoros rendszerekhez, okostelefonok és táblagépek böngészéséhez, vagy akár hagyományos rajzoláshoz, tervezéshez és olvasáshoz is egyaránt használhatók.

A BenQ további világítástechnikai megoldásairól tudj meg többet itt!

A szerzőről