A BENQ ÚJ SZINTRE EMELI AZ ULTRAREALISZTIKUS JÁTÉKÉLMÉNYT A VILÁG ELSŐ 4LED 4K HDR GAMING PROJEKTORÁVAL

3 min read

Az X3000i a 4 milliszekundumos késleltetés és a DCI-P3 LED Color és a treVolo Surround hangzással kombinációjával valódi moziszerű élményt nyújt

2022. február 22. – A BenQ, a projektorok vezető márkája a mai napon bemutatta az X3000i-t, amely az eddigi legjobb audiovizuális teljesítményt nyújtja kimagaslóan széle képmegjelenítéssel.  A vetített képek a BenQ exkluzív CinematicColor™ technológiájának köszönhetően 100%-os DCI-P3 színlefedettséggel rendelkeznek. A kimagasló képi minőség a treVolo hangrendszerrel és akár a 4 ms-os bemeneti késleltetéssel kombinálva magával ragadó játékélményt kínál, így a gamerek még jobban elmerülhetnek a realisztikus open world játékok világában.

„Az X sorozat éllovasa a moziszerű képmegjelenítés és a valósághű hangok példátlan kombinációját nyújtja, továbbá mindössze 4 ms-os késleltetéssel és 240 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik” – nyilatkozta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „Az X3000i azoknak a gamereknek készült, akik a végtelen lehetőséget keresik.”Az igazán magával ragadó játékélmény érdekében az X3000i kiegyensúlyozott valósághű színekkel, 4K UHD-vel, 3000 lumenes fényerővel, éles 500 000:1 szupermagas kontraszttal és Dynamic Black algoritmusokkal, 3D-re felkészülve, illetve projektorra optimalizált HDR-rel az akciók közepébe helyezi a játékosokat. A HDR10 / HLG támogatása biztosítja a jövőbeni kompatibilitást is, míg az automatikus színkalibrációval rendelkező 4LED fényforrás évekig garantálja a hibamentes használatot.

Hangzás tekintetében az X3000i teljesen kitölti a teret az erőteljes, két darab 5W-os sztereó hangszóróval – amelynek a hangolásáért a BenQ treVolo csapata felelt -, illetve Bongiovi DSP (Digital Signal Processor) dinamikus sztereójavítással, ami kiemeli a részleteket, így még teljesebb háromdimenziós élményt nyújt. A lehengerlő moziélményért a hangzást HDMI eARC-on keresztül is továbbíthatja külső hangrendszerbe.

Az X3000i speciálisan finomhangolt üzemmódjaival a szerep-, az FPS- és a sportjátékok még valósághűbb élményt nyújtanak. A mélység, tisztaság, részletek és a teljes teret kitöltő mély basszus kiemeli a háttérzenét, a közeledő lépéseket, valamint a narráció hangjait, a lélegzetelállító színekkel pedig a játékok valósággal életre kelnek. Ezeket a kalibrálási beállítások korábban már olyan modellekben is alkalmazásra kerültek, mint a TK700STi és a TK700, amelyek szintén játékra tervezett projektoroknak számítanak.

Stílusos, dinamikus dizájnjával bármilyen gamer környezetébe tökéletesen illeszkedik. 1,3-szoros zoommal, 2D trapéztorzítással és a fejlett AV-csatlakozási lehetőségekkel az X3000i 4LED fényforrása több mint 30 000 órányi vagy 10 évnyi élénk színeket és csodálatos játékminőséget biztosít lámpacsere nélkül. Az órákon át játszó konzoljátékosok valóban részesei lehetnek a történetnek, és gond nélkül megmutathatják a világnak, hogy kik szeretnének lenni.

Ha többet szeretnél megtudni a BenQ projektorokról, kérjük látogass el a BenQ.com oldalra.

A szerzőről