A DA DRIVE ANALYZER SEGÍT ELŐRE JELEZNI ÉS MEGÁLLÍTANI A MEGHAJTÓ MEGHIBÁSODÁSÁBÓL EREDŐ ADATOKAT FENYEGETŐ VESZÉLYEKET

2 min read

A vadonatúj AI-alapú lemezhiba-előrejelző szoftver, a DA Drive Analyzer 2.0 már elérhető az ADM App Centralban

Az ASUSTOR Inc. és az ULINK egyesítette erőit, hogy bejelentse a DA Drive Analyzer 2.0-t. Az ULINK felhőalapú AI-platformján nagy mennyiségű statisztikai adatot használ az elemzéshez és összehasonlításhoz, hogy az ASUSTOR NAS felhasználóknak átfogó lemezállapot-figyelést és hiba-előrejelzést biztosítson. Használd a DA Drive Analyzer 2.0-t a meghajtócsere-tervek kidolgozásához a releváns információk alapján az adatbiztonság megerősítéséhez és a rendszerleállások minimalizálásához! Az ASUSTOR NAS-eszközök támogatják az NVMe SSD-ket, valamint a 2,5 hüvelykes SSD-ket és merevlemezeket. A DA Drive Analyzer 2.0 bármilyen típusú meghajtót támogat, amit egy ASUSTOR NAS is. Használd a DA Drive Analyzer 2.0-t más adatvédelmi funkciókkal a nagyobb adatbiztonságért!

A DA Drive Analyzer 2.0 támogatja a lemezállapot-adatok feltöltését annak központi adatközpontjába, ahol hatékony AI-számítási képességekkel felügyeli a lemez állapotát és valós idejű riasztásokat kap a lemez állapotáról és a lehetséges hibákról. Az előrejelzés potenciálisan figyelmeztetheti a felhasználókat az adatvesztés közvetlen veszélyére. Ez biztosítja a hatékony és biztonságos fájlkarbantartást és -kezelést a profi rendszergazdáknak és a végfelhasználóknak.

A közlemény kiadásakor az ASUSTOR NAS-felhasználók már kipróbálhatják a DA Drive Analyzer 2.0 30 napos ingyenes próbaverzióját. Az összes felhasználási feltételt az ULINK hivatalos oldalán teszik közzé. Az ULINK fenntartja a jogot az ajánlat feltételeinek módosítására vagy visszavonására.

*Rendszerkövetelmények: ASUSTOR NAS-eszközök ADM 4.1 vagy újabb verzióval.

További információért, kérjük, látogass el a https://www.asustor.com/ oldalra.

A szerzőről