A NETGEAR FELGYORSÍTJA A PC-K TELJESÍTMÉNYÉT AZ IPARÁG ELSŐ WIFI 6E USB 3.0 ADAPTERÉVEL

4 min read

Az új Nighthawk A8000 adapter a legegyszerűbb módot kínálja arra, hogy PC-idet és laptopjaidat a legújabb WiFi-szabványra frissítsd

2022. október 6., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az emberek életét egyszerűsítő és javító, díjnyertes csatlakoztatott termékek vezető gyártója bejelentette a Nighthawk AXE3000 WiFi 6E USB 3.0 adaptert (A8000), melynek segítségével a leggyorsabb WiFi-re frissítheted számítógépeidet és laptopjaidat. Az új adapter a piac első WiFi 6E USB 3.0 adaptere, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyszerűen csatlakoztassák és élvezhessék a WiFi 6E sebességét, erejét és teljesítményét.

Azon PC-felhasználóknak, akik szeretnék kihasználni az új 6 GHz-es adatsáv előnyeit, a WiFi 6E-kompatibilis eszközök expressz hálózati csatornáját, a NETGEAR Nighthawk A8000 egy egyszerű és viszonylag kedvező árú megoldás a sebesség növelésére és a legújabb WiFi-specifikációra történő váltásra számítógépük frissítése nélkül. A kategóriájában első NETGEAR adapter gyorsabb és megbízhatóbb kapcsolatot biztosít a játékosok és az általános felhasználók otthoni WiFi-hálózatához közvetlenül az USB-porton keresztül. A NETGEAR vezető teljesítményű termékcsaládjába tartozó A8000 maximális WiFi-sebességet biztosít azoknak az ügyfeleknek, akik a vállalat prémium WiFi 6E routereivel és mesh rendszereivel együtt használják, beleértve az Orbi 960 sorozatot, valamint a Nighthawk RAXE300-at és a RAXE500-at.

„Az iparág vezetőjeként – a piacon elsőként debütáló technológiákkal, amelyek a kapcsolódási élményt hivatottak javítani – büszkén mutatjuk be az első WiFi 6E USB 3.0 adaptert” – nyilatkozta David Henry, a NETGEAR csatlakoztatott otthoni termékek és szolgáltatások üzletágának elnöke és igazgatója. „A NETGEAR Nighthawk A8000 egyszerű és költséghatékony módot kínál arra, hogy a legújabb WiFi-szabványt a modern és a régi számítógépeken is elérhetővé tegye.”

A NETGEAR Nighthawk A8000 azonnal frissíti a PC-ket a legnagyobb internetsebességre. A mindhárom WiFi-frekvenciát támogató Nighthawk A8000 automatikusan érzékeli a megfelelő WiFi-sávot – 2,4, 5 vagy 6 GHz –, amely akár 1,2 Gb/s sebességet is biztosíthat, így a felhasználók bárhol élvezhetik a villámgyors WiFi-t. Csak csatlakoztasd az adaptert a számítógép USB 3.0 portjához, és élvezd a hatékony adatátvitelt, a késleltetésmentes játékot és a gyors HD-streamelést otthon vagy útközben. A NETGEAR szabadalmaztatott, nagy hatékonyságú antennakialakításával, amely egyaránt kihajtható a jobb vétel érdekében, mindenirányú lefedettséget és alacsony veszteséget biztosít mindhárom WiFi-sávon. A kompakt állványnak köszönhetően az adapter könnyedén felszerelhető a számítógépre és aköré, hogy megtalálhassa a lehető legerősebb jelet.
Műszaki adatok:

· A legújabb WiFi 6E szabvány: Csatlakoztasd az A8000-et és azonnal elérheted az exkluzív, 6 GHz-es vezeték nélküli expressz sávot, amely 4,6-szor nagyobb sebességet, kapacitást és sávszélességet kínál a WiFi 5-höz képest mérve!
· 6 GHz-es teljesítmény és sebesség: Az A8000 automatikusan érzékeli az router WiFi-technológiáját és a megfelelő sávhoz – 2,4, 5 vagy 6 GHz – csatlakozik a legjobb sebesség és teljesítmény eléréséért. Élvezd a zökkenőmentes adatátvitelt, HD-streaminget és az alacsonyabb késleltetést játékok során akár 600 Mbps-os 2,4 GHz-es, 1200 Mbps-os 5 GHz-es és 1200 Mbps-os 6 GHz-es sebesség mellett!
· USB-állvány és rugalmas kialakítás: Használd a mellékelt USB-állványt a számítógép körüli rugalmas elhelyezéshez és javíts a teljesítményen a kihajtható antennával!
· Szupergyors USB 3.0: A lehető leggyorsabb USB-kapcsolatot használja a számítógéphez történő csatlakozáshoz, amely akár 10-szer gyorsabb is lehet, mint az USB 2.0.
· Nagyobb hatékonyság, kevesebb torlódás: Élvezd a hatékonyabb kapcsolatot és a kevesebb csatlakozási késleltetést a WiFi 6-tal!
· Élvonalbeli WPA3-biztonság: A Wi-Fi Alliance legújabb biztonsági protokollja a valaha volt legkifinomultabb megoldás, amely egyaránt titkosítja adataidat, valamint megvédi családodat és hálózatodat a fenyegetésekkel szemben.
· Növeld a sebességet ott, ahol szükséges: Az explicit Beamforming megnöveli a WiFi-kapcsolat sebességét, megbízhatóságát és hatótávolságát közvetlenül az eszközödön.
· Bármilyen WiFi-routerrel kompatibilis: Bármilyen WiFi-routerrel működik. Használd a NETGEAR Nighthawk és Orbi mesh termékeket a legjobb teljesítmény eléréséhez! A 6 GHz-es sáv használatához WiFi 6E router és Windows 11 operációs rendszer szükséges.
· Jövőbiztos és visszafelé kompatibilis: A WiFi 6E adapter támogatja a legújabb WiFi-t, valamint visszafelé kompatibilis a régebbi WiFi-technológiákkal a tökéletes teljesítményért.

Elérhetőség A Nighthawk AXE3000 WiFi 6E USB 3.0 adapter (A8000) már elérhető az Egyesült Államokban a NETGEAR.com oldalon és a nagyobb kereskedők kínálatában. MSRP: 89,99 USD.

A szerzőről