A QNAP BEMUTATJA A NAGY TELJESÍTMÉNYŰ, 8 MAGOS 10 GBE NAS-T, A TS-855X-ET, AMELY SEGÍTI A KKV-KAT A HIBRID TÁROLÁSI MEGOLDÁSOK ÉS A NAGY SEBESSÉGŰ VIRTUALIZÁCIÓS ALKALMAZÁSOK TELEPÍTÉSÉBEN

4 min read

Integrálja az Intel® hardveres gyorsítási technológiákat, a 10 GbE/2,5 GbE kapcsolatot és a 25 GbE hálózati bővíthetőséget

Tajpej, Tajvan, 2023. június 26. – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma bejelentette az új TS-855X NAS-t, amely hat 3,5 hüvelykes HDD-vel és két 2,5 hüvelykes SSD-vel kínál hibrid tárolóhelyet. Az Intel® QAT és SR-IOV technológiával rendelkező Intel® Atom® C5125 2,8 GHz-es 8 magos processzorral a TS-855X akár 128 GB DDR4-memóriát támogat, és 10 GbE/2,5 GbE hálózati portokkal érkezik. Tárolókapacitása rugalmasan bővíthető, és támogatja a 25 GbE hálózati portokat egy kompatibilis PCIe-kártya telepítésével. Az all-inclusive üzleti biztonsági mentéssel, virtualizációval és kiberbiztonsági alkalmazásokkal a KKV-k nagy teljesítményű, nagy sebességű és nagy mértékben bővíthető tárolási- és virtualizációs környezetet valósíthatnak meg a legalacsonyabb teljes tulajdonlási költséggel.

A QNAP HDD/SSD hibrid tárolós NAS-sorozata segít a KKV-knak elérni a megfelelő egyensúlyt a teljesítmény és a költségek között” – nyilatkozta Andy Chuang, a QNAP termékmenedzsere. „A hibrid 8 lemezes TS-855X 8 magos számítási teljesítménnyel, hardveres gyorsítással, 10 GbE/2,5 GbE csatlakoztathatósággal és PCIe-bővíthetőséggel a leginkább költségoptimalizált, valamint naprakész adattárolási és biztonsági mentési megoldás KKV-knak.

A TS-855X négy UDIMM DDR4-foglalattal rendelkezik (8 GB előtelepítve), amelyek 128 GB-ra bővíthetők a fokozott multitasking és a nagyobb munkaterhelések támogatásához. A hibajavító kódolást (ECC) alkalmazó memóriamodulok szintén támogatottak, hogy szerverszintű teljesítményt és megbízhatóságot biztosítsanak az üzleti szempontból elengedhetetlen vállalati informatikai környezeteknek. Az egyportos 10 GbE csatlakoztathatóság mellett a két 2,5 GbE RJ45 (2,5 G/1 G) port is kombinálható, hogy lehetővé tegye a többcsatornás SMB használatát az akár 5 Gbps átviteli sebesség eléréséhez. A két beépített M.2 PCIe NVMe-foglalat támogatja az SSD-gyorsítótárazást vagy a Qtier™ automatikus rétegzett tárolást (elérhető QTS-ben) a NAS teljesítményének további fokozásáért. A két PCIe Gen 3 x4 foglalat lehetővé teszi a felhasználóknak a 10 GbE/25 GbE hálózati kártyák telepítését, valamint az SR-IOV engedélyezését a jobb I/O-átvitel érdekében. A TS-855X VMware® vSphere és Microsoft® Hyper-V tanúsítvánnyal rendelkezik a virtualizációs tároláshoz. A vállalkozások hatalmas tárolókapacitást érhetnek el a QNAP JBOD-bővítőegységek TS-855X-hez történő rugalmas csatlakoztatásával, hogy megfeleljenek a hosszú távú tárolási és archiválási követelményeknek, maximális megtérülés mellett.

A TS-855X sorozat egy all-in-one biztonsági mentési és helyreállítási megoldást kínál, amely támogatja a sokoldalú felhőalapú szolgáltatásokat az egyszerű hibrid felhőalapú telepítésekhez. Az informatikai csapat rendszeresen készíthet Pillanatképeket, hogy megvédjék a NAS-t a zsarolóvírusokkal szemben, valamint virtuális magánhálózatokat hozhatnak létre a QVPN-szolgáltatással a NAS biztonságos távoli eléréshez. A Windows®, Linux®, UNIX®, Android™ virtuális gépeket a Virtualization Station segítségével lehet üzemeltetni. A Docker®-, LXD- és Kata-konténerek a Container Station használatával futtathatók. A felhasználók számos alkalmazást találhatnak és telepíthetnek az App Centerből, hogy kibővítsék a NAS alkalmazási lehetőségeit. Az alapértelmezettként QTS operációs rendszert használó TS-855X rugalmasan átváltható a ZFS-alapú QuTS hero operációs rendszerre a nagyobb megbízhatóságért és adatintegritásért.

Legfőbb tulajdonságok
• TS-855X-8G:

Toronymodell, gyors cserét támogató 6x 3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps HDD-meghajtórekesz és 2x 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s SSD-meghajtórekesz, Intel® Atom® C5125 nyolcmagos 2,8 GHz-es processzor, 8 GB DDR4 UDIMM-memória (maximum 128 GB), támogatja a DDR4 ECC-memóriát, 1 x 10GbE RJ45 port, 2 x 2,5 GbE Gigabit RJ45-port, 2x M.2 PCIe Gen 3 x4 bővítőhely, 2x PCIe Gen 3 x4 bővítőhely, 3x USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) port, 1x USB 2.0 port

További információért és a QNAP NAS-ok teljes termékkínálatának megtekintéséért, kérjük, látogass el awww.qnap.com oldalra.

A szerzőről