A QNAP BEMUTATTA A QVP-41B NVR HÁLÓZATI FELÜGYELETI SZERVERÉT

3 min read

A QNAP QVP-41B a PoE switch-csek képességeit egyesíti az intelligens felügyelettel és a nagy sebességű csatlakozással

2021. december 3., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítés és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a legújabb NVR hálózati felügyeleti szerverét – QVP-41B – amely egy tizenhat 30 wattos, 1 Gigabit sebességű PoE-, két RJ45/SFP kombinált- és két 2,5 GbE sebességű host menedzsment porttal rendelkező PoE switch-ként is használható a különböző PoE eszközök támogatása és egy intelligens felügyeleti infrastruktúra létrehozása érdekében. Az Intel® Celeron® J4125 négymagos processzorral felszerelt QVP-41B négy 3,5 hüvelykes SATA-meghajtóhellyel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nagy kapacitású és gyors sebességű meghajtók telepítését, hogy megfeleljenek a kis/közepes méretű környezetek felügyeleti követelményeinek.

„A beépített 140 W-os PoE összteljesítménnyel és az akár 24 kamera támogatásának képességével a QVP-41B egy teljes hálózati felügyeleti szerver megoldást biztosít. A felügyeleti csatornák élő képei egy időben rögzíthetők és figyelhetők a QNAP QVR Smart Client alkalmazásban.” – nyilatkozta Alan Kuo, majd hozzátette – „A rögzített felvételek intelligensen elemezhetők a QVR Smart Search segítségével, a nagy léptékű telepítésekhez (például kiskereskedelmek) minden QVR Pro szerver, beleértve a QVP-41B-t is, központilag kezelhető a QNAP QVR Center alkalmazás segítségével.”A QVP-41B a megfelel az IEEE 802.3at PoE+ szabványnak, emellett tizenhat, 30 wattos, 1 Gigabites PoE porttal rendelkezik. A QVP-41B is teljes energiaellátási kapacitása maximum 140 watt lehet, ezzel megfelelve az ONVIF® szabványú bullet kamerák, a fisheye kamerák, a 4K PTZ kamerák és a Speed Dome kamerák igényeinek; valamint az olyan nagy teljesítményű eszközöknek, mint a 4K PTZ kamerák, az IP-telefonok, a LED lámpák és a digitális feliratozó rendszerek. A QVP-41B támogatja az intelligens PoE felügyeleti funkciókat, beleértve az ütemezést, a tápellátás priorizálását, valamint az energiaellátás engedélyezését és letiltását, ezzel lehetővé téve az informatikai személyzet számára az egyszerű központi kezelést.

A QVP-41B a QNAP QVR Pro felügyeleti szoftvert használja, emellett kompatibilis más felügyeleti alkalmazásokkal is. A QVP Center több QVR Pro szervert is képes központilag kezelni és felügyelni, valamint eseményértesítéseket fogadni a társított készülékektől; a QVR Smart Search meghatározott időn és területen belül képes megtalálni az egyes események felvételeit; a QVR Pro Client pedig lehetővé teszi a különböző platformok figyelését, valamint az élő nézet és a lejátszás mód közötti rugalmas váltást, hogy teljes ellenőrzési képességeket kínáljon a megfigyelt területekhez.

A QVP-41B egy modern kialakítással és halk hűtéssel rendelkező rendszer, amely egyesíti a PoE switch-csek, az NVR-ek, a NAS-ok és a routerek funkcióit, továbbá HDMI 2.0 kimenetet biztosít az élő felvételek közvetlen megtekintéséhez akár 4K (3840×2160) 60 Hz felbontás mellett is. Azzal, hogy több eszköz funkcióit egy csendes és stílusos eszközben egyesíti, a QVP-41B megfelel az intelligens kiskereskedelmi felügyeleti környezetek követelményeinek.

Fő specifikációk

Intel® Celeron® J4125 négymagos processzor, 8 GB DDR4 RAM, 4 x 3,5 hüvelykes SATA 6Gb/s meghajtórekesz, 2 x M.2 SATA bővítőhely; 16 x RJ45 Gigabit 802.3at 30 wattos PoE port, 2 x Gigabit RJ45/SFP kombinált port, 2 x 2,5 GbE host-kezelő port; 3 x USB 3.0 port, 2 x HDMI 2.0

Elérhetőség

A QVP-41B NVR hálózati felügyeleti szerver már elérhető. A QNAP QVP-41B megoldásával kapcsolatos további információért, kérjük látogass el a www.qnap.com oldalra.

A szerzőről