A SANDBERG BEMUTATTA LEGÚJABB TÖLTŐIT – FÓKUSZBAN A MAGSAFE-KOMPATIBILITÁS ÉS GYORSTÖLTÉS

2 min read

A Sandberg, az elektronikai készülékek egyik vezető innovátora bemutatta legújabb töltőit: a MagSafe-kompatibilis ScreenMount Magnet Charger 15W mágneses töltőt, valamint 2 az 1-ben 1xUSB-C 1xUSB 35 W-os gyorstöltőt.

ScreenMount Magnet Charger 15W
A Sandberg ScreenMount Magnet Charger 15W lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést, kialakításának köszönhetően pedig egyszerűen rögzíthető a kijelzőkhöz, így irodai környezetben vagy akár autóban is megkönnyíti az okostelefonok elhelyezését és töltését egyaránt.

A töltő egy erős mágnessel rendelkezik, amely megfelelő tartást biztosít a telefonnak, hogy az akár útközben is biztonságban legyen. A MagSafe-kompatibilitásnak hála kiváló választás az 5/7,5/10/15 W-os teljesítményt támogató Qi vezeték nélküli szabvánnyal rendelkező okostelefonokhoz.

A ScreenMount Magnet Charger 15W egy USB-C és egy QC 3.0-s csatlakozóval rendelkezik, így támogatja a 15 W-os villámgyors töltést.

Jesper Erik Raun, a Sandberg A/S termékkoordinátora a következőt nyilatkozta: „Folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsuk a mindennapokban használt termékeket, beleértve a töltőket is. A gyors és biztonságos töltés mindig lehet gyorsabb, biztonságosabb és még komfortosabb is.”

További részletekért és a legközelebbi viszonteladók listájáért, kérjük, látogass el a ScreenMount Magnet Charger 15W oldalra és a Sandberg.hu weboldalra.

2in1 Charger 1xUSB-C 1xUSB 35W
A Sandberg legújabb 2 az 1-ben 35 W-os gyorstöltője egy kis méretű, de nagy teljesítményű töltő az okostelefonokhoz, táblagépekhez, valamint más USB-A vagy USB-C csatlakozóval rendelkező, gyors töltést támogató eszközhöz. Egyszerre akár két eszközt is képes tölteni.

A kijelzőn keresztül figyelemmel kísérhetjük az aktuális teljesítményt. A beépített túlterhelés és zárlat elleni védelme pedig rendkívül biztonságos használatot eredményez.

További részletekért és a legközelebbi viszonteladók listájáért, kérjük, látogass el a 2in1 Charger 1xUSB-C 1xUSB 35W oldalra és a Sandberg.hu weboldalra.

A szerzőről