A STEELSERIES 11-ESRE TEKERI A HANGERŐT AZ ÚJ ARENA HANGSZÓRÓKKAL

5 min read

Az első számú prémium gaming audio márka kibővíti díjnyertes ökoszisztémáját

2022. AUGUSZTUS 23., CHICAGO – A gaming- és esport-perifériákban világelső SteelSeries ma bemutatta új termékvonalát – egy olyan hangszórócsaládot, amely bármilyen gépet tökéletes gaming- és szórakoztatóközponttá varázsol.  

A gyártótól, aki megalkotta nektek az Arctis-t, a legtöbb díjjal kitüntetett audio termékcsaládot a gamingben. A SteelSeries bemutatja az Arena 3-at, Arena 7-et és Arena 9-et – a gaming hangszórók egy prémium sorozatát –, egy már régóta fennálló űrt betöltve egy olyan kombinált hardver- és szoftvermegoldással, amellyel teljesen elmerülhetünk a játékban.  

A SteelSeries legújabb alkotása egy újabb, korábban még nem létező sorozatot hoz létre az Arena-termékvonallal, beleértve egy gaming hangszórórendszert valódi térhatású hangzással egyetlen USB-csatlakozáson keresztül. Mindezt magával ragadó, kiváló minőségű hangzással a kétutas hangszóró-kialakításnak köszönhetően, beleértve a két első hangszórót, a középsugárzót és a két vezeték nélküli hátsó surround hangszórót, illetve egy 6,5”-os lefelé néző mélynyomót. A Sonar Audio Software képességeinek köszönhetően pedig,hogy minden egyes frekvenciát a beállíthatunk a világ első profi parametrikus ekvalizerével, amit kifejezetten gamereknek terveztek  

Az Arena hangsugárzók akusztikai tervezése, valamint a prémium természetes anyagból és selyemből készült meghajtók rendkívül pontos játékon belüli hangzást hoznak létre – ahogy a fejlesztők szánták az olyan magával ragadó címekhez, mint például a Cyberpunk, a Red Dead Redemption II, a God of War, a Call of Duty, az Assassin’s Creed, a Destiny 2, és sok más játék.  

  • Arena 3 hangrendszer – A hangminőség és a sokoldalúság kombinációja. A gaming audio egyik legnagyobb méretű driverével, az Arena 3 egy 4”-os organikus szálas cone hangszórót használ, amely kristálytiszta magas-, élénk középhangot és erőteljes mélyek teljes skáláját hozza létre, hogy minden lépést, lövedéket és robbanást tökéletes tisztasággal hallj. A hangszórók vezetékes- és Bluetooth-kapcsolata, valamint az intuitív kezelőfelület még jobb gamingélményt nyújt. Desktop gaminghez tervezett akusztikus kialakítás előlapon elhelyezett reflexcsővel a minimális hangtorzításért – a gamerek a játékfejlesztők eredeti elképzelései szerint élvezhetik a teljes hangzásvilágot. A tökéletes játékkörnyezet megteremtéséhez az Arena 3 állítható állványon érkezik, és függőlegesen dönthető az optimális hallgatási pozíciók kialakításához. 
  • Arena 7 hangrendszerpáratlan hangzás, amit a gamerek hallanak, éreznek és látnak. A hardcore gamerek úgy akarják belevetni magukat a játékba, hogy érzik és látják is maguk körül a játékot. Az Arena 7 kiváló minőségű hangzása, mennydörgő mélynyomója és képernyőre aktív RGB-világítása soha nem látott új világokba vezeti a játékosokat. Az Arena 7 USB-csatlakozású 2.1 RGB gaming hangrendszer kétutas hangszóró-kialakítással és 6,5”-os lefelé irányuló mélynyomóval erőteljes hangzást biztosít gazdag, mély és pontos reprodukcióval, alacsony frekvencia mellett. Használd a szabványos USB-csatlakozást a gaming leginkább magával ragadó hangzásához PC-n, Mac-en vagy PlayStationön! A gamerek élvezhetik az optikai és szabványos 3,5 mm-es AUX-csatlakozások előnyeit telefonoknál, táblagépeknél, TV-nél és egyéb audioeszközök esetében, a széles körben kompatibilis Bluetooth pedig kábelmentes élményt és kényelmes kapcsolatot biztosít telefonnal és egyéb eszközökkel. 
  • Arena 9 hangrendszera legjobb hangrendszer setup a totális elmerülésért. Az Arena 9 valódi térhatású, kétutas kialakítása, dedikált középcsatornája, erőteljes mélynyomója, vezeték nélküli hátsó hangsugárzói és képernyőre aktív RGB-megvilágítása teljes elmerülést nyújt a játékba, és a legjobb hangélményt nyújtja a gamernek. A világ első USB 5.1-es gaming hangrendszereként az Arena 9 egyszerűvé teszi a beállítást a számítógéphez és a vezeték nélküli hátsó hangsugárzókhoz egyetlen USB-csatlakoztatásával. Használd a szabványos USB-csatlakozást a gaming leginkább magával ragadó hangzásához PC-n, Mac-en vagy PlayStationön! A gamerek élvezhetik az optikai és szabványos 3,5 mm-es AUX-csatlakozások előnyeit telefonoknál, táblagépeknél, TV-nél és egyéb audioeszközök esetében, a széles körben kompatibilis Bluetooth pedig kábelmentes élményt és kényelmes kapcsolatot biztosít telefonnal és egyéb eszközökkel. 

Az Arena termékcsalád akusztikájának javításáért és teljes testreszabhatóságért a SteelSeries biztosítja a gamereknek a Sonar Audio Software Suite-ot, a kifejezetten bonyolult és erőteljes hangok testreszabásához. Beállíthatjuk a hangzás szinte minden aspektusát a 10 sávos parametrikus ekvalizerrel, kiolthatjuk az akusztikus visszhangot, a Spatial Audióval pedig szimulálhatjuk a térhangzást és még sok minden mást. 

Az Arena hangszórók tökéletes társaként a SteelSeries piacra dobta az Arena vezeték nélküli mikrofont, egy önálló vezeték nélküli, fülre helyezhető mikrofont. A mikrofon ClearCast SuperCardiod zajszűrővel rendelkezik, ami a Sonar szoftvercsomag segítségével eltávolítja a kommunikáció során fellépő nem kívánt zajokat. A gamerek élvezhetik a Quantum 2.0 vezeték nélküli szabadságot, a SoftFlex kialakítás pedig csökkenti a fülfáradtságot a maratoni játékmenetek során. 

Az Arena 3, Arena 7 és Arena 9 már elérhető a SteelSeries.com weboldalon és a kiskereskedőknél világszerte az alábbi ajánlott végfelhasználói árakon: 

  • Arena 3 hangrendszer – US 129,99 USD | EU 149,99 € | AP 149,99 USD 
  • Arena 7 hangrendszer – US 299,99 USD | EU 329,99 € | AP 329,99 USD 
  • Arena 9 hangrendszer – US 549,99 USD | EU 599,99 € | AP 599,99 USD  
  • Arena vezeték nélküli mikrofon – US 99,99 USD | EU/AP 99,99 € 
  • A SteelSeries Sonar Audio Suite – Ingyenesen letölthető a következő oldalról: SteelSeries.com/gg/sonar 

A digitális eszközök a következő oldalon érhetőek el: https://steelseries.box.com/v/Arena-3-7-9-Speakers 

A szerzőről