A STEELSERIES BEMUTATJA A MOMENTS SZOLGÁLTATÁST

6 min read

Az új Moments szoftver minden eddiginél gyorsabbá és könnyebbé teszi a nagy pillanatok rögzítését és megosztását. Rögzítés > Szerkesztés > Megosztás > Dicsőség

2021. MÁJUS 6., USA, CHICAGO – A gaming- és esport perifériákban világelsőSteelSeries bemutatja a SteelSeries Moments vadonatúj ingyenes szolgáltatást, amely minden eddiginél könnyebbé és gyorsabbá teszi a játék közben készített videoklipek megosztását.

A Moments megjelenése előtt a gamereknek nagyon kevés lehetőségük volt arra, hogy egyszerűen rögzítsék és megosszák a játékon belüli emlékezetes akcióikat barátaikkal. Eddig technikai ismeretre volt szükségük a videofelvételhez, esetleg időigényes és drága videószerkesztőket kellett használniuk, vagy kénytelenek voltak feltölteni a klipeket harmadik féltől származó platformokra, ahelyett, hogy közvetlenül megosztották volna a közösségi platformokon és közösségükben. A Moments éppen azért készült, hogy mindezt megváltoztassa, és segítsen a gamereknek gyorsan és egyszerűen megosztani dicsőséges pillanataikat at általuk választott platformon.

Húsz éve, hogy a SteelSeries folyamatosan túllépi az innováció határait a gaming hardverek tekintetében, és számos dolgot hozott létre elsőként a gamingben és az esportban. A Moments által a SteelSeries páratlan dizájnja és minőségi termékek iránti elkötelezettsége a gaming szoftverek világában is megjelenik. Most minden játékos megoszthatja legjobb teljesítményeit és legnagyobb kudarcait bárkivel, bármikor és bárhol.

Ingyenesen letölthető és integrálható a SteelSeries GG-be, a márka nemrég megjelent szoftverplatformjába. A Moments a háttérben működik, és a gamereknek nem kell választaniuk a játék teljesítménye, illetve a felvétel minősége között. Ráadásul a gamereknek nem kell feltétlenül SteelSeries billentyűzetet vagy egeret használniuk a Moments alkalmazásához.

A Moments használata

  • Clip – A Moments egy egyedi gyorsbillentyűt használ, hogy könnyedén rögzítse a játékmenet legfontosabb eseményeit. Mind a játék, mind pedig a képernyő rögzítésének lehetőséget biztosítja, valamint az emlékezetes pillanatok streaming közben történő megörökítését. A Moments az összes népszerű játékkal együttműködik, támogatja mindhárom nagy GPU-gyártót, és kihagyások nélkül automatikusan rögzíti a játékmenetet.
  • Szerkesztés – A játék végeztével a gamer könnyedén áttekintheti és rendszerezheti az összes rögzített fájlt a Moments Galériában. Az alkalmazáson belüli fejlett videószerkesztő lehetővé teszi a minőségvesztés nélküli szerkesztést a kezdő és a befejező táblákon, valamint hozzáadhatunk videóeffekteket, például feliratokat és GIF-eket a Giphy-ből. Ezen felül a játékosok mindig visszatérhetnek az eredetileg létrehozott kliphez.
  • Megosztás – Hogy a megosztás könnyű legyen, a Moments lehetővé teszi a játékosok számára, hogy klipjeiket közvetlenül a YouTube-ra és a Gfycat-re töltsék fel. A további lehetőségek közé tartozik az egyszerű drag and drop megosztás más csatornákon vagy közvetlen üzenetekben (DM) a Discord, a Reddit, a Twitter és a Facebook felületén, és hamarosan további platformokon is.

Továbbá a fejlett manuális rögzítés mellett a SteelSeries új szoftverszolgáltatása lehetőséget nyújt az automatikus és fejlett rögzítésre a GameSense-zel olyan népszerű játékok esetében, mint a League of Legends, Counter Strike: Global Offensive és Dota 2. Az automatikus rögzítés hamarosan további játékokban is elérhető lesz, mint például a Valorant és a Fortnite. Minden egyes játék során a Moments automatikusan elmenti a legemlékezetesebb pillanatokat, és könyvjelzőket hoz létre a gamer idővonala alapján, hogy azok a játék után egyszerűen szerkeszthetőek és megoszthatóak legyenek.

„A gaming és az esport perifériák világelsőjeként, a SteelSeries szoftver ökoszisztéma természetesen fejlődésünk eredménye a hardverkínálatunk mellett, így még jobban tudjuk segíteni a gamereket átlépni a határokat, hogy igazi sztárnak érezhessék magukat” – mondta Ehtisham Rabbani, a SteelSeries vezérigazgatója. „Célunk, hogy folyamatosan szembenézzünk napjaink kihívásaival, hogy innovatívak legyünk és a legjobb dizájnt nyújtsuk díjnyertes hardvereinkkel és szoftvereinkkel, valamint dicsőséghez segítsük a gamereket. A SteelSeries Moments bevezetése nemcsak a határokat feszegeti, hanem segít a közösségi játékok jövőjének alakításában is.”A Moments-et tesztelték és finomhangolták, hogy megkönnyítsék a közösségi játékokat a közösségünkkel való együttműködés által, ideértve a professzionális esport csapatokat és játékosokat, a videojátékok közvetítőit és influencereit, valamint a nyilvános béta és nyílt hívásklipek versenyét.

„A SteelSeries Moments szoftverrel őrületesen egyszerű szerkeszteni és számtalan közösségi média platformon megosztani a videókat barátaiddal” – mondta FaZe H1ghsky1, a FaZe Clan legfiatalabb tagja és a SteelSeries partnere.


„Semmi sem hasonlítható össze a Moments-el ha a játék közbeni legfontosabb pillanatok kiemeléséről van szó” – mondta Devin Druid színész és a SteelSeries partnere.A Moments jelenleg elérhető Windows 7 vagy újabb rendszeren, optimálisan Intel i5-2000, AMD FX-4000 vagy újabb CPU-kon fut. Az új szoftver kompatibilis az NVIDIA GeForce 960, AMD Radeon HD 7870, Intel HD 4000 vagy újabb grafikus kártyákkal. A klipeket a játékos merevlemezén tárolja, ajánlott legalább 500 MB merevlemez-terület, 2 GB VGA RAM és 8 GB RAM az összefoglaló videók tárolásához. A Moments teljes mértékben illeszkedik a SteelSeries termékcsaládba, a gamerek egyszerűen beállíthatják a „clip it” gyorsbillentyűket a díjnyertes SteelSeries billentyűzetekhez és egerekhez.Nézd meg a Moments szoftvert és bemutatóvideónkat itthttps://steelseries.com/gg/moments

Töltsd le a Moments szoftvert mosthttps://steelseries.com/gg/moments/download

Moments médiaanyagokhttps://steelseries.box.com/v/moments-media-kitA SteelSeries GG-ről

A 2008-ban alapított SteelSeries Engine-t azért hozták létre, hogy jobb legyen a gamerek játékmenete, és az elérhető legkönnyebb és legfunkcionálisabb szoftverek egyikeként jelentették be. Ma a SteelSeries GG a márka szoftver-ökoszisztémájának evolúciója, amely szembenéz napjaink gaming kiegészítőinek kihívásaival és túlmutat azokon. A SteelSeries GG a SteelSeries Engine-t használja, amely a díjnyertes egér-, billentyűzet- és headset termékvonalat is működteti, és mostantól önálló szoftverré nőtte ki magát, ugyanazzal a küldetéssel – hogy minden gamernek segítsen átlépni saját határait és sztárnak érezhessék magukat.

A szerzőről