A THERMALTAKE BEJELENTETTE A 2021 THERMALTAKE RAM MOD INVITATIONAL 1. ÉVADÁNAK NYERTESEIT

3 min read

2021. július 8., Tajpej, Tajvan  AThermaltake*,* a prémium hűtési-, gaming periféria és a nagy teljesítményű memóriamegoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a 2021-es Thermaltake RAM MOD Invitational 1. évadának nyerteseit. Az első helyezett a thaiföldi származású Suchao Prowphong, a második helyezett az Egyesült Királyságból származó Rob De Luce, a harmadik helyezett pedig a Fülöp-szigetekről származó Jesse Palacio

A 2021 Thermaltake RAM MOD Invitational 1. évadában 8 elismert modder vett részt a Fülöp-szigetekről, Belgiumból, Kanadából, Thaiföldről, Németországból, Franciaországból, az Egyesült Királyságból és az Egyesült Államokból. A résztvevő moddereknek úgy kellett módosítaniuk a RAM-ok hűtőbordájának dizájnját, hogy az ne változtassa meg nagy mértékben a RAM kialakítását és elrendezését. Az elmúlt hónapok során minden részvevő modder megmutatta kreatív képességeit, akik egyedi, új külsővel ruházták fel a TOUGHRAM modulokat.

Az eseményt a 2021-es Thermaltake EXPO June rendezvényen is bemutatták, és rengeteg pozitív visszajelzést kapott mind a modding rajongóktól, mind pedig közönségtől. A Thermaltake gratulál az első három helyezettnek és külön köszönetét fejezi ki minden versenyzőnek, hogy részvételükkel emelték az esemény színvonalát.

Ismerd meg a nyerteseket

1. helyezett [Suchao Prowphong]: Az egyedi technika és anyaghasználatával Suchao a tökéletességre törekszik: a „TT TOUGH SPACE” minden szempontból lenyűgöző, az űrhajóktól kezdve egészen a marsi felszínig. Ez a hihetetlen kialakítás a zsűrit és a közönséget egyaránt elragadtatta. Gratulálunk az első hely megszerzéséhez!

2. helyezett [Rob De Luce]: A „SOLID MOD”-ot Rob kifinomult modder képességei és kézügyessége emeli ki.

3. helyezett [Jesse Palacio]: Jesse „Warzone” alkotása a lenyűgöző modding és térkihasználó képességeit mutatja be. Minden sarok egyedi történetet mesél el!

További információk, fotók és egyéb tartalmak az eseményről:
https://rammod.thermaltake.com/2021s1/

A tökéletesség jegye

Minden nevezés kiváló minőségű volt és tökéletesen bemutatták az adott modderek képességeit. A zsűrinek nem volt könnyű kiválasztani a nyerteseket, hiszen négy kritérium alapján kellett értékelniük és pontozniuk: figyelembe kellett venniük az eredetiséget, a tervezési koncepciót, valamint a végső fotók és a videó minőségét. A közösség szavazata a végeredmény 30%-át befolyásolta, 15%-át a Thermaltake zsűrije, 25%-át a Thermaltake CEO-ja, a maradék 30%-át pedig további professzionális modderek szavazataiból állt össze. A szavazatok összesítését követően a Suchao Prowphong, Rob De Luce, és Jesse Palacio lettek az esemény nyertesei.

További információ a 2021 Thermaltake RAM MOD Invitational 1. évadáról:
https://rammod.thermaltake.com/2021s1/

Töltsd le a Tt MOD APP-ot és maradj naprakész a modding eseményekkel és nyereményjátékokkal kapcsolatban:
Tt MOD alkalmazás letöltése iOS-re – https://apple.co/3iRHNon
Tt MOD alkalmazás letöltése Androidra – https://bit.ly/3gvn6Nj

A szerzőről