A THERMALTAKE BEMUTATJA A SWAFAN EX12/EX14 ARGB PC-VENTILÁTORT

5 min read

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a SWAFAN EX12/EX14 ARGB PC-ventilátor fekete és fehér változatát, a közkedvelt SWAFAN sorozat legújabb kiadását. Az innovatív mágneses kialakításnak köszönhetően akár öt SWAFAN EX ARGB-ventilátor is könnyedén összekapcsolható a ventilátorok mágneses csatlakozóival egyetlen kábelen keresztül, kivételes kábelmenedzsmentet biztosítva. A SWAFAN EX ARGB a SWAFAN termékcsalád ikonikus cserélhető ventilátorlapátját használja, amellyel könnyen lehet különböző légáramlási irányokat generálni. Ezenfelül ez a ventilátor 20 állítható LED-del rendelkezik, hogy személyre szabhasd a nagyszerű ARGB-világítást az 5 V-os alaplapi szinkronizációs szoftverrel, megmutatva a saját stílusod.

Nem szeretnél a kábelek elrendezése miatt aggódni a számítógéped összeszerelése közben? A gyors csatlakozású, mágneses kialakítású SWAFAN EX ARGB egy kiváló megoldás. A ventilátorkeretek és -kábelek mágneses csatlakozókkal érkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy a ventilátorokat kifinomult eljárás nélkül gyorsan összekapcsolják. A SWAFAN EX ARGB 3 ventilátoros kiszerelésben érkezik, három kábellel, így szabadon telepítheted a ventilátorokat ízlésed szerint. Csökkentheted a kábelek túlzó számát a letisztult elrendezésért a házon belül, és hogy csökkentsd a mozgó kábelek okozta kihúzódások lehetőségét, ami végső soron lehetővé teszi a kiváló kábelmenedzsment megvalósítását.

A cserélhető ventilátorlapát-kialakításnak köszönhetően rugalmasan választhatod ki a légáramlás irányát anélkül, hogy feláldoznád az esztétikai és a szerelési rugalmasságot. A 3-as kiszerelésű SWAFAN EX ARGB három szabványos ventilátorlapátot tartalmaz a keretekbe előtelepítve, és további három fordított irányú lapát található a csomagolásban. A két eltérő típusú levehető ventilátorlapát használata lehetővé teszi, hogy a ventilátorok eleje mindig látható legyen, legyen szó szívásról vagy fújásról. Ezenkívül a SWAFAN EX ARGB 20 állítható LED-del rendelkezik (14 a külső gyűrűn, 6 a belső gyűrűn), amelyek lehetővé teszik az esztétikus fényhatások teljes tündöklését. Testreszabhatod a fényeffekteket, és szinkronizálhatod az összes többi PC-komponens világítását az alaplapi szinkronizációs szoftveren keresztül. Ami a karbantartást illeti, a ventilátorlapátokat bármikor könnyedén kipattinthatod és vízzel leöblítheted.

A SWAFAN EX ARGB minőségének biztosítása érdekében úgy a radiátor, mind a ház hűtése kapcsán, a Thermaltake a standard ventilátorlapátot úgy alakította ki, hogy statikus nyomása 2,39 mm H2O (max.) és légáramlása 57,11 CFM (max.) legyen, miközben a zajszintet 30,6 dBA-s szinten tartja teljes sebesség mellett. A fordított irányú lapát statikus nyomása 2,02 mmH2O (max.), légáramlása 56,26 CFM (max.), zajszintje pedig 32,5 dBA. A SWAFAN EX ARGB ideális egyensúlyt biztosít a hűtési teljesítmény és az alacsony zajszint között.

A SWAFAN EX ARGB mágneses kialakítása lehetővé teszi a ventilátorlapátok cseréjét és az 5 V-os alaplap szinkronizálását az ARGB-világítás vezérléséhez. Innovációja és hatékonysága megfelel a funkcionalitás és esztétikai igényeidnek, ezzel új szinte emelve PC-építési élményed.

A SWAFAN EX12/EX14 ARGB PC-ventilátor jellemzői:
Gyors csatlakozás mágneses rögzítéssel

Mágneses kialakítású ARGB-változatunk lehetővé teszi a 12 V-os PWM-kábel és az 5 V-os ARGB-ledkábel egyetlen mágneses csatlakozóhoz történő rögzítését; a ventilátorok egyszerű, egymás mellé helyezésével a mágneses csatlakozók azonnal összehúzzák a ventilátorkereteket, miközben a helyükön tartják azokat, így működtetve és megvilágítva a ventilátorokat az összekapcsolással. Ez a kialakítás egyszerűvé teszi az összeszerelési folyamatot, miközben csökkenti a telepítési időt, így a ventilátor még inkább felhasználóbarát lesz, és extra szórakozást visz a PC-építésébe.

Mondj búcsút a temérdek mennyiségű kábelnek!
Kapcsold össze ventilátoraidat a SWAFAN EX mágneses gyors csatlakozású dizájnjával, és felejtsd el rendezetlen kábeleket!

Cserélhető ventilátorlapátos kialakítás
A SWAFAN EX ARGB csomagolása hat cserélhető ventilátorlapátot tartalmaz (3 standard lapátot előtelepítve és 3 fordított irányút). A ventilátorokat a kétféle ventilátorlapáttal eltérő légáramlású irányban telepítheted, ezzel pedig egyidejűleg megőrizheted a ventilátor teljes világítását. Ez a hihetetlen kialakítás nagyobb rugalmasságot biztosít a számítógép összeszerelésénél.

Egy ARGB-ventilátor tökéletes hűtési teljesítménye
A ventilátorlapátok optimális hűtési teljesítményt garantálnak különböző körülmények között, például vastag radiátorra, léghűtőre vagy akár több szűrővel ellátott házba szerelve is a lehető legjobb hűtési eredményt biztosítják.

A ventilátorok tisztítása ezentúl egyszerű és szórakoztató!
Pattintsd ki és helyezd be, ez ilyen egyszerű! Ha akarod, akár vízzel is leöblítheted a ventilátorlapátokat, csak ügyelj arra, hogy alaposan megszárítod azokat, és szükség esetén bekened a csomagban található csapágykenőanyaggal!

Nagyszerű fényeffektek 16,8 millió színnel
A két egymástól független LED-gyűrű összesen 20 LED-del (belső gyűrű: 6, külső gyűrű: 14) lehetővé teszi a különböző PC-építési tematikák felfedezését az 5 V-os alaplapi szinkronizációs világítási szoftverrel.

A szerzőről