A THERMALTAKE BEMUTATJA A TOUGHAIR 710 CPU-HŰTŐT ÚJ, FEKETE SZÍNBEN

4 min read

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a TOUGHAIR 710 Black CPU-hűtőt, egy szolid, fekete esztétikával tervezett CPU-léghűtést. A TOUGHAIR 710 Black a TOUGHAIR sorozat egy új kiadása, amely két tornyos és két ventilátoros dizájnt használ, hogy kiváló hűtési teljesítményt nyújtson a legújabb Intel és AMD CPU-knak. Ez az új színű TOUGHAIR 710 Black mostantól világszerte megvásárolható!

Ha nem szereted az RGB-t, és egy visszafogottabb, de szemet gyönyörködtető PC-t szeretnél építeni, akkor nézd meg közelebbről is a TOUGHAIR 710 Blacket! A TOUGHAIR 710 Blacket az árnyékok ihlették, és teljes egészében fekete elemekből áll, növelve a titokzatosság és a nemesség érzését. A nagy teljesítményű CPU-khoz tervezett TOUGHAIR 710 Black két tornyos és két ventilátoros dizájnnal érkezik, mindent megduplázva a kivételes hűtési teljesítmény elérése érdekében. Hogy minden népszerű processzorhoz illeszkedjen, a TOUGHAIR 710 Black kompatibilis a különböző Intel- és AMD-foglalatokkal, beleértve a legújabb Intel 1700-at és AM5-öt.

A TOUGHAIR 710 Black megőrzi a TOUGHAIR sorozat klasszikus aszimmetrikus bordaszerkezetét, valamint kiterjeszti a bordát a nagyobb hőelvezetési terület érdekében, hatékony hűtési megoldást kínálva. Emellett a TOUGHAIR 710 két 140 mm-es ventilátora kihasználja a TOUGHFAN 14 tervezési koncepcióját, ideális egyensúlyt teremtve a teljesítmény maximalizálása és a zaj minimalizálása között. Ezek a ventilátorok 81,96 CFM-es légáramlással és 1,81 mm-H2O statikus nyomással rendelkeznek, miközben a zajszintet 23,9 dB-A értéken tartják. Ezenkívül könnyedén beállíthatod a ventilátor helyzetét, hogy az akár 48 mm-es memóriamagassághoz is illeszkedjen, nagyobb rugalmasságot biztosítva az összeállítás során. A TOUGHAIR 710 Black hűtési teljesítményének biztosításáért egy rozsdagátló nikkel bevonatú réz alapra épít, amelyhez hét fekete, 6 mm-es átmérőjű, U-alakú, hűtőbordákon átívelő réz hővezető csővel kapcsolódik, így maximalizálva a hőelvezetést a hőforrásból kiindulva.

A TOUGHAIR 710 Black CPU-hűtő egy két tornyos és két ventilátoros dizájnt használ, lehetővé téve a csúcskategóriás CPU-k teljes támogatását fejlett hűtési teljesítményével. Fekete stílusa visszafogott esztétikát közvetít, így tökéletes választás egy teljesen fekete PC-setuphoz!

A TOUGHAIR 710 Black processzorhűtő jellemzői:
Maradj árnyékban!

Ha szereted a klasszikus megjelenést RGB nélkül, nézd meg közelebbről! Az árnyékban megbújó színárnyalat nem más, mint a TOUGHAIR 710 Black hűtésünk, egy új színpalettával, amelyből választhatsz. Csak fekete színű komponensekkel párosítva szolidabb megjelenést hozhatsz létre, amely biztosan felkelti mindenki figyelmét.

Két torony, két ventilátor
A TOUGHAIR 710 Black a legújabb Intel és AMD CPU-khoz készült, amik a lehető legjobb hűtési megoldást igénylik, ezért mindent megdupláztunk, és előálltunk a dupla tornyos és dupla ventilátoros dizájnnal. Ez lehetővé teszi, hogy a két 140 mm-es ventilátor még tovább növelje a léghűtés teljesítményét, felülmúlva az összes korábbi TOUGHAIR sorozatú modellt.

Kevesebb zaj, több erő
A TOUGHAIR 710 Black kihasználja a TOUGHFAN 14 kialakítását, így a ventilátor 81,96 CFM-es légáramlást és 1,81 mm-H2O statikus nyomást tud biztosítani, miközben a zajszintet 23,9 dB-A értéken tartja. Így nem kell választanod a hűtési teljesítmény és az akusztika között.

Nagyobb hőelvezetési terület
A bordákat is meghosszabbítottuk, így nagyobb a hőelvezetési terület biztosítunk a legjobb hűtési eredmény eléréséért. A TOUGHAIR sorozat szignifikáns, aszimmetrikus bordaszerkezete mellett kétségtelen, hogy ha egy erősebb léghűtést keresel, a TOUGHAIR 710 Black nem fog cserben hagyni.

A legjobb hűtési megoldás
A TOUGHAIR 710 Black réz alapja rozsdásodást gátló nikkelezéssel rendelkezik, amely mind a hét fekete színű, 6 mm-es átmérőjű, U-alakú réz hővezető csövet lefedi, egyenletes hőeloszlást eredményezve a hőforrásból kiindulva, és kivételes hőelvezetést biztosítva még nagy teljesítményű CPU-k esetén is.

A ventilátor helyzetének rugalmas beállítása
A ventilátor helyzetének beállításával könnyedén hozzáigazíthatod azt memóriáid magasságához, és megtapasztalhatod a korlátlan hűtési teljesítményt.

Bármelyik CPU megfelelő lehet
A TOUGHAIR sorozatot úgy terveztük, hogy illeszkedjen az Intel- és AMD-foglalatokhoz, beleértve a következő modelleket:
Intel: LGA 2066/2011/2011-3/1700/1200/1156/1155/1151/1150
AMD: AM5/AM4

A szerzőről