AZ FSP BEMUTATTA A DAGGER PRO SFX 750W/850W TÁPEGYSÉGEIT

3 min read

Az új tápegységek lehetővé teszik az RTX 30 / Radeon 6000 sorozatú GPU-k használatát a kompakt méretű, mini-ITX rendszerekben

2021. június 29., Tajpej, Tajvan – Az FSP, a világ egyik vezető tápegységgyártója örömmel jelentette be a két legújabb nagy teljesítményű megoldását, a DAGGER PRO 850W és a DAGGER PRO 750W tápegységeket.

A DAGGER PRO tápegységek teljesen moduláris felépítésűek, megfelelnek az SFX 12V V3,3 szabvány követelményeinek, valamint a mellékelt rögzítőkeretnek köszönhetően egyszerűen beépíthetők az ATX és az SFX kialakítású toronyházakba is.

Nagy teljesítményű GPU egy mini-ITX gépházban

A DAGGER PRO 750W/850W egyaránt ideális választást jelent a kompakt méretű gamer számítógépekhez, multimédiás PC-khez és munkaállomásokhoz. Az új DAGGER PRO lehetővé teszi, hogy a felhasználók a legújabb csúcskategóriás komponenseket használhassák a mini-ITX konfigurációikban. A +12 V-os, egysínes kialakításnak köszönhetően a teljes áramellátási kapacitás rendelkezésre áll egyetlen ágon a nagy energiafogyasztást igénylő videokártyák számára. Mindkét megoldás mellé egy 4+4 pin-es CPU- és két 6+2 pin-es PCIe tápkábel lett mellékelve, hogy megfeleljen a nagy teljesítményű rendszerek követelményeinek. A DAGGER PRO továbbá használható akár a legnagyobb teljesítményigényű számítógép komponensekkel is, beleértve a K szériás Intel Core i sorozatú CPU-kat és az AMD 16 magos processzorait is, valamint képes elegendő áramellátást biztosítani az NVIDIA RTX 30xx és az AMD 6000 sorozatú grafikus kártyáknak is.

Kiváló minőségű komponensek és szabadalmazott vezérlő IC

A DAGGER PRO kiváló minőségű, Japánban készült elektrolitos kondenzátorokat használ, hogy megbízható és tartós működést garantáljon nagy terhelés esetén is. A DC-DC kialakítás és az FSP saját fejlesztésű, szabadalmaztatott MIA IC™-je pedig stabil működést, magas hatékonyságot, illetve széleskörű biztonsági szolgáltatásokat nyújt.

80 Plus Gold hatékonyság és csendes működés

A DAGGER PRO 750W/850W 80 Plus® Gold tanúsítvánnyal rendelkezik, így mindkét modell magas hatékonysággal képes működni alacsony zajszint mellett. A ventilátor nélküli üzemmód lehetővé teszi, hogy a hűtés 20%-os terhelés alatt kikapcsolt állapotban maradjon, ezzel teljesen néma működést biztosítva az egyszerűbb munkafolyamatok során. A nagy méretű, 92 mm-es, ipari ventilátor pedig alacsony zajszintet és megfelelő légáramlást garantál a hatékony hűtés érdekében.

Moduláris kábelezés

Akár egy nagy teljesítményű ATX gamer PC-t, akár egy kisméretű mini-ITX gépet építesz, a DAGGER PRO 750W/850W tápegységek moduláris kábelezése lehetővé teszi, hogy csak a valóban szükséges kábeleket kelljen használnod, ezzel javítva a számítógép szellőzését és a belső tér átláthatóságát.

Elérhetőség

Az FSP DAGGER PRO 850W júliustól lesz elérhető 209,99 eurós ajánlott fogyasztói áron az FSP hivatalos partnereinél és viszonteladóinál.
Az FSP DAGGER PRO 750W júliustól lesz elérhető 179,99 eurós ajánlott fogyasztói áron az FSP hivatalos partnereinél és viszonteladóinál.

További információ a Dagger Pro tápegységekről:

850W: https://www.fsplifestyle.com/en/product/DAGGERPRO850W.html
750W: https://www.fsplifestyle.com/en/product/DAGGERPRO750W.html
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=grtzHOptErA

A szerzőről