AZ FSP BEMUTATTA A VIVA SOROZATÚ TÁPEGYSÉGEIT

2 min read

2021. december 16. – Az FSP Group, a világ egyik vezető tápegység gyártója a VIVA sorozattal kínál ideális megoldást a költséghatékony, ugyanakkor nagy teljesítményű és megbízható működésű tápegységet kereső felhasználók számára. A VIVA sorozatú tápegységek teljesen megfelelnek az ATX12 V2.4 szabvány követelményeinek, továbbá 80% feletti konverziós hatékonysággal működnek általános terhelés esetén, így biztosítva a nagy teljesítményt igénylő komponensek megfelelő áramellátását. A VIVA sorozat erőteljes +12 V-os egysínes kialakítással rendelkezik, hogy a lehető legnagyobb stabilitást biztosítsa a magas fogyasztású alkatrészek számára. A VIVA sorozat a 140 V és 265 V közötti váltakozó áramú feszültségtartományban tökéletes működést biztosít, emellett a 420 V-os kondenzátorok pedig tovább javítják a tápegység stabilitását. A halk működésű, 120 mm-es ventilátor lehetővé teszi az optimális légáramlás biztosítását, amely megfelelő szintre hűti a PCB-re felszerelt áramköri komponenseket a túlmelegedés elkerülése érdekében. A tápegységsorozat 400 és 500 W-os kivitelezésben is kapható.

Teljesen fekete, lapos szalagkábelezés

A legtöbb belépő szintű tápegységgel ellentétben, a teljesen fekete színű szalagkábelek kiváló megjelenést biztosítanak a rendszernek.

80% feletti hatékonyság

A VIVA sorozat 80 PLUS White (230 V EU) minősítéssel rendelkező tápegységekből áll, amelyek legalább 80%-os energiahatékonyságot garantálnak a tápegység névleges teljesítményének 50%-os terhelésnél, ezáltal csökkentve a villamosenergia költségeit.

Legfőbb tulajdonságok:

  • Megfelel a legújabb ATX12 V2.4 szabványnak
  • Több, mint 80%-os hatékonyság általános terhelés mellett
  • 120 mm-es halk ventilátor
  • Fekete szalagkábelezés
  • Erőteljes +12 V-os egysínes kivitel
  • 450 V-os kondenzátorok a hosszabb élettartam garantálása érdekében
  • Aktív PFC ≥ 0,9
  • Teljes védelem: OCP, SCP, OPP

Elérhetőség

Az FSP VIVA tápegységek hamarosan világszerte elérhetővé válnak.

A szerzőről