AZ FSP BEMUTATTA AZ U3 SOROZATÚ KOMPAKT ÉS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ADAPTEREKET

2 min read

2021. július 2., Tajpej, Tajvan – A felhasználók számítási kapacitásra vonatkozó igénye és energiaforgasztása egyre nő, ezért az áramellátásért felelős tápegységek esetén is növelni kell a kimeneti teljesítményt, hogy megfeleljenek a modern kor elvárásainak. Az FSP az átlagos tervezési filozófiáktól eltérően kompakt méretű, nagy teljesítményű adaptereket készített, amelyek egyaránt megfelelnek a felhasználók mobilitási és mérettel kapcsolatos elvárásainak.

Az FSP U3 sorozatú vékony adapterek 90 W/120 W/135 W-os teljesítménnyel is elérhetők, méretük pedig mindössze 98 x 64,5 x 22,5 mm. Méret tekintetében 50%-kal kisebb a megegyező teljesítményű, már piacon lévő megoldásokhoz képest[1], ennek köszönhetően a piac legkiválóbb teljesítménysűrűségével is rendelkeznek. Az FSP kiváló kutatási és fejlesztési képességeinek köszönhetően a termékek térfogata lényegesen csökkent, miközben jobb teljesítményt biztosítanak. Mindezek mellett az U3 sorozatú adapterek konverziós hatékonysága meghaladja a 90%-ot. Készenléti energiatakarékos üzemmódja összhangban van a DoE 6. szint és a CoC v5 Tier 2 specifikációkkal is.

Jelenleg az U3 sorozatú adapterek 90 W/120 W/135 W/150 W/180 W-os változatokban kaphatók, ezzel megfelelve az eltérő igényekkel rendelkező végberendezések követelményeinek. A teljes terméksorozat több biztonsági előírásnak is megfelel, beleértve az UL-t, a TUV-t, a CCC-t, az FCC-t, a CE-t, a CB-t és egyebeket. Az U3 sorozat kétségtelenül az egyik legjobb kompakt és nagy teljesítményű adapter a piacon. Az FSP továbbá átfogó szabvány alapú termék- és testreszabási szolgáltatásokat is nyújt.[1] A termék méretének összehasonlítási alapját az FSP N3 slim sorozatú adapter jelentette.

A szerzőről