AZ XPG BEMUTATJA A LEGÚJABB GAMER BOOST TELJESÍTMÉNYNÖVELŐ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐJÉT

3 min read

2022. április 1., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és lifestyle termékek vezető gyártója örömmel jelentette be az XPG GAMER BOOST teljesítménynövelő táplálékkiegészítőjét.

Ahogy a videojátékok egyre inkább a szórakoztatóipar szerves részévé válnak, nyilvánvalóan szükség van az olyan teljesítményjavítók létrehozására, amelyek a kevésbé tehetséges játékosokat segítik műfajtól függetlenül a sikerélmények elérésében. Kevés olyan dolog létezik egy gamer számára, amely zavaróbb lenne, mint az adott játékokban nyújtott gyenge teljesítmény. Egy meccs elvesztése egy pillanat alatt pokollá változtathatja az egyébként magával ragadó játékélményt. Az érzés pedig még szörnyűbb, ha a játékos egy NPC-vel szemben marad alul. Az XPG GAMER BOOST azért jött létre, hogy az ehhez hasonló esetek soha többé ne forduljanak elő.

„Egy olyan terméket szerettünk volna létrehozni, amivel minden játékos esport bajnoknak érezheti magát anélkül, hogy a profi versenyzőkhöz hasonló mértékű munkát és időt kellene befektetnie képességei fejlesztésébe. Végül is ez csak egy hobbi. Ennek az egésznek pedig nem pont a szórakozásról kellene szólnia?” – tette fel a kérdést Luca di Fiore, az XPG termékfejlesztési vezetője.Az XPG GAMER BOOST egy teljesítménynövelő táplálékkiegészítő, amely rövid időn belül drasztikusan feljavítja a játékosok képességeit. Miért kellene órákat eltölteni a tapasztalati pontok gyűjtésével, újra és újra meghalni, miközben csak egyetlen ütésnyire lennél a győzelemtől, ha két kapszula bevételét követően azonnal jobb lehetsz? A GAMER BOOST-ot arra tervezték, hogy az Új Játék+ módból kivegye a plusz nehézséget.

A GAMER BOOST segítségével az XPG alapvető formájában változtatja meg a játékélményt. A játékosoknak nem kell többé könyörögniük a fejlesztőknek, hogy adjanak hozzá egy Könnyű módot a legújabb Dark Souls-t másoló játékhoz. Nincs több igazságtalan bossharc, amit folyton javítani kell, mert a játékosok képességei nem elég jók ahhoz, hogy legyőzzék. Az XPG GAMER BOOST elérte azt, amit a játékfejlesztőknek az elmúlt több mint 20 évben nem sikerült: elérhetővé és szórakoztatóvá tette a játékokat mindenki számára. Két kapszula egy adagban történő elfogyasztását követően a játékon belüli teljesítményed azonnal javulni fog. Hosszabb idejű, folyamatos használat esetén pedig a játékosok képességei következetesen javulni fognak. Mondj búcsút a felhergelő játékoknak! Próbáld ki az XPG GAMER BOOST-ot még ma!

A szerzőről