EGYEDI THERMALTAKE FOLYADÉKHŰTŐ ALKATRÉSZEK ÚJ IPARI STÍLUSBAN

7 min read

Thermaltake Pacific SW1 Plus CPU vízhűtő blokk és Pacific SF ezüst-fekete fitting

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka egyedi folyadékhűtő rendszere, a Pacific SW1 Plus CPU vízhűtő blokk jelentős rugalmasságot biztosít a tervezésben, lehetővé téve, hogy megmutasd az esztétikai érzéked, akárcsak a Pacific SF ezüst-fekete fittingekkel. Az egyedi folyadékhűtő rendszer jelentős rugalmasságot biztosít a tervezésben, lehetővé téve, hogy megmutasd az esztétikai érzéked. Ha Te is az ipari stílus rajongója vagy, akkor az új indusztriális stílusú Pacific SW1 Plus és Pacific SF fittingek az ideális komponensek hűtőrendszered külsejének továbbfejlesztéséhez, miközben biztosítják a hűtési teljesítményt és a telepítési kompatibilitást.

Pacific SW1 Plus CPU vízhűtő blokk
A modern indusztriális stílusban tervezett Pacific SW1 Plus CPU vízhűtő blokk egy csavarokkal díszített masszív alumíniumötvözet formájában érkezik, megmutatva a fémek gyönyörű csillogását. A rézalap korróziógátló nikkelezéssel lett ellátva, illeszkedve az általános ipari stílusú kialakításhoz, és kiemelkedő hőátadást biztosítva a CPU-nak. A rézalap központi bemeneti kialakítása lehetővé teszi a hűtőfolyadék egyenletes eloszlását a 0,2 mm-es mikrolamellákon keresztül, így hatékonyabb hőelvezetés érhető el. Ráadásul a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel egyszerűen ellenőrizheted a hűtőfolyadék hőmérsékletét, és személyre szabhatod a vízhűtő blokk 12 állítható LED-jének fényhatásait. A legújabb CPU-kkal való megfeleléshez a Pacific SW1 Plus kompatibilis az Intel LGA 1700 és az AMD AM5 foglalatokkal is, és extra rögzítőkeretek nélkül szerelhető fel.

Pacific SF fittingek – ezüst-fekete
A Pacific SF ezüst-fekete fittingek kényelmi és esztétikai célokat szolgálnak a gépépítés során. A fittingek új indusztriális stílusban érkeznek, egy kiváló minőségű sárgarézből készült fekete forgógyűrűvel és speciális felületkezeléssel, fantasztikus esztétikai élményt nyújtva. A spirális menetes kialakítás és a forgógyűrűk kétirányú, 360 fokban forgatható dizájnja lehetővé teszi a könnyű telepítést. Ezenkívül különféle típusokban és modellekben kaphatók, beleértve az adaptereket, a toldókat és a 16 mm-es OD kompressziós fittinget.

A Pacific SF adapterek 90 fokos, 45 fokos, valamint 45 & 90 fokos megoldásokat tartalmaznak, lehetővé téve a folyadékhűtési rendszered különböző hurokszögekkel történő kiépítését.

A Pacific SF toldók 20 és 30 mm-es hosszúságúak, többféle dizájnnal és G1/4-es csavarmenettel rendelkeznek, beleértve az apa-apa, anya-apa és anya-anya változatokat. A Pacific SF toldók a radiátorhoz vagy más adapterhez csatlakoztathatók a felhasználóbarátabb telepítés érdekében, beleértve a hosszúság növelését és a apa-anya csatlakozók cseréjét.

A Pacific SF merevcsöves, 16 mm-es OD kompressziós fitting illeszkedik a 16 mm-es külső átmérőjű (OD) PETG, akril- és üvegcsövekhez, valamint párosítható a G1/4-es csavarmenetekkel. Alkalmasak kompakt toronyházakban történő alkalmazásra anélkül, hogy veszélyeztetnék a kompressziós tömítést vagy befolyásolnák a hűtőfolyadék áramlását.

Hamarosan több egyedi folyadékhűtő termék érkezik majd az új indusztriális stílusban, beleértve a fehér fittingeket, a matt fekete fittingeket és a radiátorokat. Légy naprakész a legújabb információkkal kapcsolatban!

A Pacific SW1 Plus CPU vízhűtő blokk jellemzői:
Építs stílusosan!

A Pacific SW1 Plus CPU vízhűtő blokk új ipari stílusban lett kialakítva, hogy több hűtési lehetőséget biztosítson a rendszereidhez. Csavarokkal díszített masszív alumíniumötvözetet használtunk a fémek ragyogásának elmélyítésére és a nehézipari berendezések textúrájának bemutatására, lehetővé téve, hogy láthasd és érezhesd ennek a gyönyörű vízhűtő blokknak a minőségét.

Pont, mint egy tükör
Korróziógátló nikkelezéssel ellátott rézalappal készült, kivételes hőátadást biztosít, valamint erőteljes használat vagy szélsőséges körülmények között is új megjelenést biztosít a terméknek.

Vezesd el a hőt központi bemeneti kialakításunkkal!
A központi bemeneti kialakítással jobb hőelvezetést biztosít azáltal, hogy a hőt átvezeti a CPU-ból a hűtőfolyadékba a vízhűtő blokk közepén található jet lemezen keresztül, és korlátozza a vízáramlást a hűtőfolyadék egyenletes eloszlása érdekében az optimalizált 0,2 mm-es mikrolamellákon keresztül.

Beépített vízhőmérséklet-érzékelő
A Pacific SW1 Plus CPU vízhűtő blokk beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, amely érzékeli a hőmérsékletet az áthaladó hűtőfolyadékból, és továbbítja a jelet a TT RGB Plus 2.0 szoftverhez, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy azonnal figyelemmel kísérjék az aktuális hőmérsékletet, miközben vezérlik az állítható LED-eket színkezelés céljából.

Felügyeld és vezéreld a TT RGB Plus 2.0 segítségével!
A TT RGB Plus 2.0 szoftverben ellenőrizheted a hűtőfolyadék hőmérsékletét a beépített vízhőmérséklet-érzékelővel és lenyűgöző fényhatásokkal vezérelheted a 12 állítható LED-et.

Univerzális kompatibilitás
Kompatibilis a legújabb Intel LGA 1700 és AMD AM5 foglalatokkal. A felhasználók követni tudják a legújabb trendet, és extra rögzítőkereteket sem igényel.

Kompatibilis a következő modellekkel:
Intel: LGA 2066/1700/1200/115X
AMD: AM5/AM4

Adj extra lendületet folyadékhűtő rendszeredhez!
A TG-60 folyékony fém hővezető paszta a legújabb nagy teljesítményű hővezető pasztánk, amely rendkívül magas hővezető képességgel bír akár 52 W/mK-ig, páratlan hőátadást biztosítva. Nagy hatékonyságával és stabilitásával a CPU mindig hűvös maradhat.

TT RGB PLUS ökoszisztéma
Világítsd be rendszered szinte korlátlan lehetőségekkel, és szinkronizáld TT RGB PLUS kompatibilis termékeidet, hogy egy igazán egyedi RGB-ökoszisztémát hozz létre!

A Pacific SF ezüst-fekete fittingek jellemzői:
Új ipari stílus jobb tapadással

A Pacific SF fittingek kiváló minőségű sárgarézből készült, speciális felületkezelésű ipari stílusú spirális menetes tervezésű forgógyűrűkkel készültek, új megjelenést kölcsönözve fantasztikus esztétikával, és ergonomikusabb tapadást biztosítva a telepítés során.

Pacific SF adapterek: Könnyítsd meg az építést egy kis segítséggel!
A Pacific SF adapterek kényelmet és esztétikai célt biztosítanak a rendszer megalkotásához, lehetővé téve a folyadékhűtési rendszer díszítését, miközben 90 és 45 fokos szögekkel egészíted ki.

Pacific SF adapterek: Válaszd ki azt, ami a legjobban megfelel!
A Pacific SF adapterek különböző szögekben érhetők el, beleértve a 90, 45, valamint a 45 & 90 fokos változatokat, széles választékot kínálva a folyadékhűtési rendszer könnyű és dinamikusabb kialakításához.

Pacific SF toldók: Válaszd ki azt, ami a legjobban megfelel!
A Pacific SF toldók 20 mm-től 30 mm-ig terjednek, többféle kivitelben, G1/4-es csavarmenetekkel, az apa-apától, anyy-apán át az anya-anyáig, széles választékot kínálva a folyadékhűtési rendszer hatékonyabb felépítéséhez.

Pacific SF adapterek/toldók: Forgasd el és állítsd be!
A forgógyűrűk kétirányúak, 360 fokban forgathatók, kényelmet biztosítva a telepítés és a szétszerelés során.

Pacific SF OD kompressziós fitting: Telepítsd szabadon aggodalmak nélkül!
A Pacific SF merevcsöves, 16 mm-es OD kompressziós fittingek használhatók a 16 mm-es külső átmérőjű (OD) PETG, akril- és üvegcsövekkel, valamint párosíthatók a G1/4-es csavarmenetekkel. Arra tervezték, hogy szűk helyeken is működjenek anélkül, hogy veszélyeztetnék a kompressziós tömítést vagy befolyásolnák hűtőfolyadék áramlását. Négy O-gyűrűvel is rendelkeznek, amelyek biztonságosabb tömítést és megbízhatóbb teljesítményt biztosítanak.

A szerzőről