HOZD KI A LEGTÖBBET AZ MSI GS66/GS76 STEALTH LAPTOPODBÓL!

4 min read

2021. augusztus 6., Tajpej, Tajvan – Az MSI, a világ egyik vezető gamer márkája elkötelezett amellett, hogy egyedi tulajdonságokkal rendelkező gamer megoldásokat kínáljon a játékos laptopok telített piacán. A GS66/GS76 Stealth egy erőteljes, mégis vékony laptop, amely egyaránt alkalmas a professzionális munkavégzésre és a játékokhoz is. A GS Stealth sorozat a hordozható kiviteléről, az elegáns megjelenéséről és a rendkívüli teljesítményéről vált ismertté. A GS66 és GS76 laptopok akár 11. generációs Intel Core i9 CPU-val és NVIDIA RTX 3080 GPU-val is elérhetők a legjobb játékélmény biztosítása érdekében. A sorozat homokfúvott matt fekete borítással rendelkezik, az elegáns megjelenésének köszönhetően pedig 2020-ban elnyerte az IF design és a Red Dot design kitüntetéseket is, emellett a 2021-es CES során innovációs kitüntetéssel is díjazták a gamer kategóriában. Hozd ki Te is a maximumot a laptopodhoz az MSI tippjeivel!

Széleskörű I/O képességek

A GS Stealth laptopok rendelkeznek SD kártya (XC/HC) olvasóval, így az alkotók egyszerűen áthelyezhetik a laptopra fényképeiket és fotóikat, továbbá a laptopon található egy Thunderbolt 4 (100 W PD) csatlakozás, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, két USB 3.2 Gen 2 Type-A port, valamint egy HDMI kimenet, egy audió-mikrofon kombó jack és egy Killer Ethernet E3100G RJ45 port is, így bármilyen eszközt könnyedén csatlakoztathatsz a laptopodhoz.

Extra GPU teljesítmény

A GS66 és GS76 Stealth támogatja az MSI diszkrét grafikus üzemmódját, amely amellett, hogy a hagyományos megjelenítési formánál nagyobb teljesítményt képes nyújtani, valamint csökkenti a képmegjelenítés késleltetését is. A laptopok alapvetően a képmegjelenítéshez a processzor integrált grafikus vezérlőjét használják. Függetlenül attól, hogy egy megoldás rendelkezik-e dedikált GPU-val, a képalkotásért továbbra is az integrált GPU felel, amely extra késleltetést eredményez a játékoknál. Az MSI egy speciális „MUX switch” nevezetű kapcsolómegoldást integrált a laptopok alaplapjaiba, amely lehetővé teszi a dedikált GPU közvetlen monitorra történő átirányítását, ezzel csökkentve a képmegjelenítés késleltetését és akár 37%-kal növelve a játékteljesítményt. Ha mindez nem lenne elég, az MSI Center lehetőséget nyújt a GPU túlhajtására is.

Matrix Display támogatás és True Color

A Matrix Display segítségével akár 3 monitort is csatlakoztathatsz a laptophoz a HDMI, az USB Type-C és a Thunderbolt 4 csatlakozás segítségével. Ezenkívül a GS sorozat beépített monitorjai támogatják az MSI True Color technológiáját, így egyszerűen kalibrálhatod a monitor színmegjelenítését a kedved szerint.

IR webkamera és Windows Hello

A biztonság növelése érdekében a GS66 és GS76 Stealth egy infravörös webkamerával is rendelkezik a Windows Hello szolgáltatás támogatása érdekében, így amellett, hogy használatával növelni tudod az adataid biztonságát, gyorsabban is be fogsz tudni jelentkezni a laptop operációs rendszerébe.

Androidos játékok a laptopodon

Az MSI App Player lehetővé teszi az Androidos játékok futtatását a laptopodon nagyobb teljesítménnyel, mint amire egy telefon képes lenne. Az alkalmazás új Console Mode-ja ezenfelül kontrollertámogatást is nyújt a nagyobb kényelem biztosítása érdekében.

A legjobb hálózati képességek, kifejezetten játékosoknak

Az MSI laptopja a WiFi 6E hálózati kártya mellett egy Killer E3100G LAN csatlakozóval is rendelkezik, így egyaránt támogatja a 6 GHz-es vezeték nélküli frekvenciát és a 2,5 GbE vezetékes hálózati sebességet is.

Elérhetőség

A legújabb GS Stealth sorozatú laptopok már világszerte elérhetők az MSI hivatalos viszonteladóinak kínálatában. Naprakész árazásért és további információért kérjük vedd fel a kapcsolatot az MSI hivatalos PR képviseletével.

A szerzőről