INGYENESSÉ VÁLT A SYNOLOGY® VPN PLUS SZOLGÁLTATÁS

2 min read

2021. október 20., Tajpej, Tajvan – A Synology örömmel jelentette be, hogy a Synology routerekhez tervezett VPN szerver megoldása, a VPN Plus szolgáltatás minden funkciója ezentúl díjmentesen elérhető.

„Azért készítettük el ezt a programot, hogy világszerte támogassuk a vállalkozásokat a COVID-19 pandémia miatt kialakuló krízishelyzet kezdeti szakaszában. 18 hónap elteltével kijelenthetjük, hogy ez a tendencia visszafordíthatatlan. Az otthoni munkavégzés vált az új normává.” – nyilatkozta Rebecca Lin, a Synology Inc. VPN Plus termékmenedzsere, majd hozzátette – „Úgy gondoljuk, hogy felhasználóinknak továbbra is ingyenes, teljes körű hozzáférést kell biztosítanunk a Synology legjobb VPN technológiáihoz. Örömmel jelentjük be, hogy az első VPN szerver megoldásunk – a Synology VPN Plus – korábban licencdíj ellenében elérhető szolgáltatásai innentől kezdve ingyenesen elérhetők.”Az új program keretében a Synology RT1900ac, RT2600ac és MR2200ac vezeték nélküli routerek új és meglévő tulajdonosai ezentúl díjmentesen aktiválhatják a Kliens VPN hozzáférés és a Site-to-Site VPN licenceket.

A VPN Plus-ról

A VPN Plus lehetővé teszi, hogy a Synology routered egy egyszerűen beállítható és könnyedén használható, erőteljes VPN szerverként üzemeljen. Támogatja az SSTP-t, az OpenVPN-t és az L2TP-t az IPSec-en keresztül, valamint a Synology saját SSL VPN protokollját, továbbá az alacsony hardverigényű asztali kliensét is. A web-alapú VPN portál közvetlen hozzáférést biztosít a felhasználóknak a vállalati intranetes webhelyekhez, sőt lehetőség van arra is, hogy böngészőalapú távoli asztali hozzáférést biztosítsanak az alkalmazottak számára.

Tudj meg többet az VPN Plus-ról

A szerzőről