MÁR ELÉRHETŐ AZ ÚJ TURQUOISE ÉS A RACING GREEN SZÍNŰ THERMALTAKE FOLYADÉK- ÉS LÉGHŰTÉSEK

3 min read

A népszerű AIO-folyadékhűtő és léghűtés ezentúl új színekben is elérhető

2022. március 25., Tajpej, Tajvan-A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka  örömmel jelentette be, hogy a TOUGHLIQUID 240 ARGB Sync All-in-One folyadékhűtő és TOUGHAIR 510 processzorhűtő már  Turquoise és Racing Green színekben is megvásárolható.

Az új színekben is elérhető TOUGHLIQUID 240 ARGB Sync All-In-One folyadékhűtést TOUGHFAN 12 ventilátorokkal szerelték fel, továbbá beépített vezérlővel és egy 6 LED-del felszerelt, elforgatható pumpasapkával rendelkezik, amely kompatibilis az alaplapok 5 V-os RGB-vezérlőivel is. A kiváló minőségű TOUGHFAN 12 ventilátorok 2000 RPM-es fordulatszámra képesek mindössze 22,3 dBA zajszint mellett, ezzel egyaránt csendes és hatékony hűtési teljesítményt nyújtva. A TOUGHLIQUID 240 ARGB Sync Turquoise/Racing Green All-In-One folyadékhűtés legjobb választás azoknak, akik stílusos és jó megjelenésű többfunkciós hűtési megoldást keresnek.

Ha valaki jobban szereti az RGB-világítás nélküli léghűtéseket, akkor a TOUGHAIR 510 Turquoise/Racing Green processzorhűtés jelentheti a jobb választást. Mindkét megoldás toronykialakítással és két, 120 mm-es, magas statikus nyomásra tervezett ventilátorral rendelkezik, melyeket a TOUGHFAN 12 Turquoise/Racing Green megoldások alapján terveztek meg. Az aszimmetrikus hűtőbordába négy U-alakú hővezető cső juttatja el a keletkező hőt a processzor felől, ezzel kiemelkedő hűtési teljesítményt garantálva.

A felhasználóknak lehetőségük lesz teljesen egyszínű konstrukciót összeállítani, vagy akár több különböző színű komponenst is használhatnak kedvük szerint. A legújabb trendekkel lépést tartva mind a TOUGHLIQUID 240 ARGB Sync Turquoise/Racing Green AIO-folyadékhűtő és a TOUGHAIR 510 Turquoise/Racing Green CPU-hűtés egyaránt támogatja a legújabb Intel LGA 1700 foglalatot, valamint az összes népszerű Intel és AMD foglalatokkal is kompatibilis (Intel: LGA 1700/1200/1156/1155/1151/775/1150; AMD: AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2/FM1). Az univerzális kompatibilitás nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználóknak az AIO vagy a léghűtések kiválasztása során!

Elérhetőség, garancia és árazás

A TOUGHLIQUID 240 ARGB Sync Turquoise/Racing Green All-In-One folyadékhűtő és a TOUGHAIR 510 Turquoise/Racing Green CPU-hűtés már világszerte elérhető. A gyártó a folyadékhűtők hároméves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért, kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi viszonteladói vagy a PR-képviseletével.

A szerzőről