MEGJELENT A BOOX TAB ULTRA C PRO – PROFESSZIONÁLIS TELJESÍTMÉNY EGY KOMPAKT ESZKÖZBEN

3 min read

A Boox bemutatta a legújabb e-papír készülékét, a Tab Ultra C Pro-t, amely a korábbi modell frissített változata.

Letisztultabb dizájn, továbbfejlesztett hordozhatóság
A Tab Ultra C Pro elegáns és kifinomult unibody kialakítással rendelkezik, amely prémium alumíniumötvözetből készült. Polírozott felülete kortárs köntösbe öltözteti az eszközt, hogy egy látványos tabletet tartassunk a kezünkben.

A mindössze 6,6 mm-es vastagsággal és 450 grammos súllyal rendelkező Tab Ultra C Pro még hordozhatóbbá vált. A hangbeállítások egyszerűbbé tételéért két hangerőszabályzót is elhelyeztünk az oldalán. Ráadásul a 16 MP-es, LED vakuval felszerelt kamera extra kényelmet biztosít a precíz rögzítéshez. A fényképezőgép fém felülete tökéletesen kiegészíti a hátlap alumínium fényét, így összefüggő dizájnt alkotnak. Elegáns színével a Tab Ultra C Pro könnyedén beleolvad a felhasználók személyes és szakmai életébe egyaránt, amely stílusos megjelenést kölcsönöz, bárhová is mész.

Engedd szabadjára a professzionális teljesítményt!
A Tab Ultra C Pro – akárcsak elődje is – 10,3 hüvelykes HD E-Ink Carta 1200 képernyővel büszkélkedhet, amely 300 PPI-s fekete-fehér felbontást kínál, valamint lenyűgöző 150 PPI-vel képes a színek megjelenítésére. Válaszd a Pro kiadást az élvonalbeli Kaleido 3 színes képernyővel, a fejlett BSR-technológiánkkal, valamint a legerősebb e-papír termékben található nyolcmagos chippel.

Új magasságokba emeltük a Boox Super Refresh technológiát, ami páratlan, ultra-sima felhasználói élményt nyújt. A fejlett 8 magos processzorral érkező Tab Ultra C Pro az akár 2,8 GHz-es órajelet is elérheti, így 13%-kal gyorsabb, mint a Tab Ultra C, valamint több mint ötször gyorsabb letöltési sebességet biztosít. A legzökkenőmentesebb élményt kínálja, amivel valaha e-papír táblagépen találkoztunk. Akár projekteken dolgozol, akár jegyzeteket készítesz, a Tab Ultra C Pro professzionális teljesítményt nyújt.

Egy másik fontos fejlesztés a bővített memória, amely 4 GB RAM-ról 6 GB RAM-ra nőtt. A 6 GB RAM + 128 GB ROM, valamint a BSR és az erős processzor kombinációja révén a Tab Ultra C Pro zökkenőmentes élményt biztosít még akkor is, ha több alkalmazás van nyitva egyszerre.

Növeld az írási élményed és maradj mindig szervezett!
A Tab Ultra C Pro előtelepítve érkezik a legújabb firmware-ünkkel és olyan izgalmas funkciókkal, mint a Smart Scribe. Ez a mindent megváltoztató kiegészítés új szintre emeli a jegyzetelés módjait. A könyveket kézzel írt jegyzetekkel kommentálhatod, egyszerűen tökéletes formákká alakíthatod azokat, kiemelheted, aláhúzhatod és könnyedén törölheted is kézírásod. Élvezd az okos és hatékony írási élményt, mint még soha!

Az Android 12 operációs rendszerrel érkező Tab Ultra C Pro rugalmasságot kínál a szervezettség és a produktivitás megőrzéséhez. Számos alkalmazást tölthetsz le közvetlenül a beépített Google Play Áruházból, a feladatkezelő alkalmazásoktól a jegyzetkészítő eszközökig, kiválasztva a szervezeti igényeidnek leginkább megfelelőket.

A legkiválóbb színes e-papír tablet PC
Tapasztald meg a 10,3 hüvelykes színes e-papír tablet PC-nk kiválóságát, amely zökkenőmentesen ötvözi a stílust és a funkcionalitást! Élvezd a vékonyabb kialakítást, a továbbfejlesztett kezelőszerveket és a lenyűgöző esztétikát! Növeld teljesítményed és élvezd a Boox Tab Ultra C Pro sokoldalúságát!

További információért, kérjük, látogass el az alábbi oldalakra:
https://shop.boox.com/products/tabultracpro
https://shop.boox.com/blogs/news/introducing-tab-ultra-c-pro

A szerzőről