MEGJELENTEK A THERMALTAKE ÚJ 420 MM-ES ALL-IN-ONE FOLYADÉKHŰTÉSEI

3 min read

Készen állnak a következő generációs CPU-hűtésre a rendszeredhez

ajpej, Tajvan – 2023.március 24. – A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TOUGHLIQUID Ultra 280/420 RGB, TOUGHLIQUID Ultra 280/420 és a TH420 ARGB Sync fekete és fehér All-In-One folyadékhűtéseit. Az új generációs CPU-k érkezésével a „Stay Cool, Game On” szlogenünk kiválóan tükrözi új terméksorozatunkat, amely minden PC-rajongó és játékos hűtési igényeit kielégíti. 

A Thermaltake a TOUGHLIQUID Ultra RGB-t az egyre növekvő magszámú, következő generációs CPU-k hűtési kihívásaira tervezte. A TOUGHLIQUID Ultra RGB, a zászlóshajó AIO hűtési megoldás nagyobb, 280 mm-es és 420 mm-es radiátormérettel érhető el. TOUGHFAN 14 RGB-ventilátorokkal érkezik, így nemcsak 16,8 millió színvariációt tud megjeleníteni 24 szabályozható LED-del a speciálisan kialakított fénylő ventilátorkereten keresztül, hanem akár 2000 RPM-es maximális fordulatszámmal is képes működni. A 140 mm-es ventilátorok egyenletes, 107 CFM értékű légáramlást produkálnak 3,04 mm-H2O statikus nyomás mellett, valamint alacsony, 30,7 dBA-s zajszintet tartanak fenn. 

Azoknak, akik a nem RGB-s termékeket részesítik előnyben, a TOUGHLIUQID Ultra 280/420 AIO-t ajánljuk. TOUGHFAN 14 ventilátorokkal érkeznek, amelyek erősek és csendesek, valamint akár 2000 RPM-es maximális működési sebességre képesek. 119,1 CFM értékű légáramlással és 3,54 mm-H2O statikus nyomással a TOUGHFAN továbbra is képes megőrizni alacsony, 33,2 dBA-s zajszintjét, miközben kivételes hűtési teljesítményt biztosít, hogy a rendszer a lehető leghalkabb maradhasson. 

Ezenkívül a TOUGHLIQUID Ultra RGB és a TOUGHLIQUID Ultra is egy 2,1 hüvelykes forgatható LCD-kijelzővel érkezik, amelyen különféle grafikák, köztük képek és videók jeleníthetők meg, lehetővé téve bármilyen JPG, GIF vagy mp4-fájl tetszésed szerinti bemutatását. Ezenkívül képes megmutatni a rendszered aktuális hardverkihasználtságát, ezzel betekintést nyújtva a rendszer teljesítményére, és új szintre emelve a PC-d testreszabását. 

A Thermaltake emellett egy új AIO-megoldást is kínál azoknak a felhasználóknak, akik a teljesen fehér PC-k rabjai. A TH420 ARGB Sync ezúttal fekete és fehér színekben is kapható. Három 140 mm-es, fokozott teljesítményű CT140 ARGB Sync ventilátorral érkezik, amelyek maximális fordulatszáma 1800 RPM és támogatják az 5 V-os RGB-kompatibilis alaplapokat a világításvezérléshez, így a TH420 a legjobb hűtési teljesítményt és AIO-esztétikát biztosítja. A ventilátorlapátokat úgy optimalizálták, hogy kiegyensúlyozott légáramlást és statikus nyomást hozzanak létre, a legjobb hűtési teljesítményt garantálva a megfizethető AIO-k árkategóriájában. Ezenkívül minden ventilátor 9 szabályozható LED-del rendelkezik, valamint támogatják az 5 V-os alaplapi szoftveres fényvezérlést is. Ezek a pénztárcabarát modellek ráadásul könnyedén elvezetik a következő generációs Intel és AMD CPU-k által létrehozott hőt is. 

Az új 420 mm-es All-In-One folyadékhűtésekkel kapcsolatos további információkért az alábbi oldalakat érdemes felkeresni:

TH420 ARGB Sync All-In-One folyadékhűtés

https://www.thermaltake.com/th420-argb-sync-all-in-one-liquid-cooler.html

TH420 ARGB Sync All-In-One folyadékhűtés – Snow Edition

https://www.thermaltake.com/th420-argb-sync-all-in-one-liquid-cooler-snow-edition.html

TOUGHLIQUID Ultra 420 All-In-One folyadékhűtés

https://www.thermaltake.com/toughliquid-ultra-420-all-in-one-liquid-cooler.html

TOUGHLIQUID Ultra 280 All-In-One folyadékhűtés

https://www.thermaltake.com/toughliquid-ultra-280-all-in-one-liquid-cooler.html

TOUGHLIQUID Ultra 420 RGB All-In-One folyadékhűtés

https://www.thermaltake.com/toughliquid-ultra-420-rgb-all-in-one-liquid-cooler.html

TOUGHLIQUID Ultra 280 RGB All-In-One folyadékhűtés

https://www.thermaltake.com/toughliquid-ultra-280-rgb-all-in-one-liquid-cooler.html 

A Thermaltake hivatalos weboldala és közösségi oldalai: 

A szerzőről