SANDBERG MOBILKIEGÉSZÍTŐK A NYARALÁSHOZ

3 min read

Manapság egyre több okoskészüléket használunk, amik töltéséhez külön adapterekre és kábelekre van szükségünk. Ez leginkább utazás során jelenthet nagyobb problémát, hiszen a töltőadapterek meglepően sok helyet tudnak elfoglalni egy táskában, nem beszélve a laptoptöltők méretéről. A Sandberg ezekre a nehézségeken igyekszik két megoldást kínálni a nagy teljesítményű, kompakt töltőadapterével és a 3 az 1-ben vezeték nélküli hordozható töltőjével.

65 W-os GaN III-as gyorstöltő két kimenettel
A GaN-technológiának köszönhetően a nagy teljesítményű töltők mérete jelentősen lecsökkent, így, egy mindössze közel 10 cm magasságú adapter is képes 65 W-os teljesítményt leadni a PD támogatású laptopok, tabletek és telefonok töltéséhez.

A Sandberg AC Charger Dual USB-C PD65W EU ráadásul két USB-C porttal is rendelkezik, így egyszerre két készülék töltésére is alkalmas. Az elsődleges port teljesítménye maximum 65 W, míg a másodlagosé 20 W, azonban két eszköz töltésénél a 65 W-os teljesítmény oszlik szét 45+18 W-ra.

Biztonság tekintetében a töltőfej túlterhelés-védelemmel is rendelkezik, ráadásul az eszköz borítását is tűzálló anyagból készítették el.

Hordozható 3 az 1-ben töltő
A Sandberg 3 az 1-ben töltőállványával akár egyszerre töltheted fel MagSafe- és Qi-kompatibilis okostelefonjaidat, okosórádat és Apple Airpods vezeték nélküli fülhallgatóidat. A töltőállvány rendelkezik egy kihajtható tartóval is, ami alulról képes megtámasztani okostelefonodat, emellett pedig MagSafe-kompatibilis, így akár 15 W-os vezeték nélküli töltést is biztosíthat iPhone 12 vagy újabb készülékeidhez. Mágneses (MagSafe) kapcsolat nélkül a töltő 10 és 7,5 W-os teljesítménnyel tudja tölteni a Qi-kompatibilis telefonokat.
A kihajtható alumíniumtöltőn további két, vízszintes elhelyezésű töltőfelület is helyet kapott, amik az Apple Watch okosórák és az Apple Airpods fülhallgatók töltésére alkalmasak. Ezek 5 és 2,5 W-os töltési teljesítmény leadására képesek.

A töltőállomás maximum 9 V/3 A-es, 27 W-os bemeneti áram felvételét támogatja így az eszköz töltési teljesítményét befolyásolja az is, hogy egyszerre hány eszközt próbálunk róla tölteni, illetve milyen teljesítményű töltőadapterre csatlakoztatjuk.

A 65 W-os GaN töltőadapter és a 3 az 1-ben töltőállomás tökéletes párosításnak bizonyul, amik mind okoseszközeink, mind pedig akár a laptopunk töltését is képes ellátni. A két eszköz hamarosan a magyar viszonteladók kínálatában is kapható lesz.

A szerzőről