A QNAP BEJELENTETTE A QSYNC PRO MOBILALKALMAZÁS INTEGRÁLÁSÁT A FRISSÍTETT QFILE PRO ALKALMAZÁSBA A TELJES MOBILOS FÁJLSZINKRONIZÁLÁSHOZ ÉS BIZTONSÁGI MENTÉSHEZ

3 min read

A jelenlegi Qsync Pro mobilalkalmazás 2023 negyedik negyedévétől megszűnik.

Tajpej, Tajvan, 2023. június 16. – A QNAP® Systems, Inc. ma bejelentette a Qsync Pro mobilalkalmazás funkcionális integrálását a Qfile Pro alkalmazásba 2023 harmadik negyedévében. Ezzel a beállítással a felhasználók elérhetik a teljes NAS-fájlrendszert, a szinkronizálást, és mobil fotó-/videómentési élményt szerezhetnek egyetlen mobilalkalmazás használatával. A Qsync Pro alkalmazás szolgáltatásait a tervek szerint leállítják és 2023 végétől nem fogják frissíteni. Erősen ajánlott, hogy a felhasználók a Qfile Pro alkalmazásra váltsanak mobileszközeik NAS-mappákkal történő szinkronizálásához.

A Qsync az egyik legnépszerűbb funkció a QNAP NAS-alkalmazások között, társalkalmazását, a Qsync Prót pedig integrálni tervezik a Qfile Próba a kapcsolódó funkciókkal, beleértve az összes mobileszköz és a NAS tárolási/csatlakozási állapotinformációinak megtekintését, a mappák rugalmas párosítását, a csapatmappák kezelését, fényképek és videók feltöltését mobileszközökről a NAS-ra, valamint az automatikus szinkronizálást a töltőre csatlakozó vagy WiFi-kapcsolattal rendelkező eszközökről.

A frissített Qfile Prót a „legjobb QNAP mobil fájlkezelő” segédprogram koncepciója alapján tervezték. A felhasználók élvezhetik a távoli hozzáférést a NAS-fájlokhoz, feltölthetnek/szinkronizálhatnak multimédiás tartalmakat és fájlokat mobileszközeikről a NAS-ra, valamint megoszthatnak fájlokat csapattársaikkal és barátaikkal a biztonságos megosztási linkeken keresztül. Ezek a műveletek egyszerűen elvégezhetők a Qfile Pro segítségével.

• A Qfile Pro v4.0 iOS®-hez már elérhető, míg Android™-hoz 2023 júliusában lesz elérhető.
• A Qfile Pro v4.1 integrálni fogja a Qsync Prót 2023 harmadik negyedévében.
• Tudj meg többet a Qfile Próról a QNAP Mobile App oldalon!

Megjegyzés: A funkciók változhatnak, valamint előfordulhat, hogy nem minden QNAP termékhez állnak rendelkezésre.

A QNAP-ról
A QNAP (Quality Network Appliance Provider) elkötelezett, hogy átfogó megoldásokat kínáljon a szoftverfejlesztés, a hardvertervezés és a házon belüli gyártás területén. A tárolásra, a hálózatépítésre és az intelligens videós innovációkra összpontosító QNAP mindemellett egy forradalmian új Cloud NAS-megoldást is bemutat, amely az élvonalbeli, előfizetéses szoftveres megoldások és változatos szolgáltatások ökoszisztémájának legújabb kiegészítése. A QNAP úgy véli, hogy a NAS több mint egy egyszerű tárolóeszköz, és egy valódi felhőalapú hálózati infrastruktúrát hozott létre a felhasználóknak, hogy a QNAP megoldásaikon mesterséges intelligencia elemzést, peremhálózati számítást és adatintegrációt fejleszthessenek ki és futtathassanak.

A szerzőről