A QNAP TS-410E ELNYERTE A 2023-AS RED DOT AWARD TERMÉKTERVEZÉSI DÍJAT

3 min read

Erőteljes hardverű és ultracsendes professzionális 2,5 GbE NAS

Tajpej, Tajvan, 2023. június 20. – 60 ország több mint 20 000 nevezése közül a QNAP TS-410E ventilátor nélküli hűtésű professzionális 2,5 GbE NAS nyerte el a 2023-as Red Dot Award terméktervezési díjat. A teljesen fém vázzal és ventilátor nélküli kialakítással a TS-410E egy vadonatúj esztétikai koncepciót mutat be, és ideális a zajérzékeny környezetekhez. A 43 fős szakmai ítészből álló Red Dot zsűri különlegességként ismerte el a TS-410E-t, igazolva a kiváló minőségű dizájnt.

TS-410E ventilátor nélküli hűtéssel rendelkező professzionális 2,5 GbE NAS

A TS-410E professzionális 2,5 GbE NAS-t az olyan zajérzékeny környezetekben való működésre tervezték, mint az otthonok, irodák és hangstúdiók, a helytakarékosság érdekében pedig függőlegesen elhelyezhető.

Az Intel® Celeron® J6412 négymagos processzort (2,6 GHz-es Turbo Boosttal) használó és hardveres gyorsítású AES-NI titkosítást biztosító TS-410E a teljesítmény befolyásolása nélkül is garantálja az adatbiztonságot. 8 GB-os dual-channel memóriával és két 2,5 GbE RJ45-porttal a TS-410E nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználóknak a hálózati telepítések során.

Ezenkívül a TS-410E négy 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s SSD-bővítőhellyel érkezik az SSD-k allokálásához, hogy stabil, nagy sebességű olvasási és írási teljesítményt biztosítson.

A TS-410E a 2023-as Red Dot Award online és helyszíni kiállításain
• Online kiállítás: 2023. június 19-től a Red Dot weboldalán.
• Helyszíni kiállítás: Mostantól egészen 2024 májusáig a TS-410E megtekinthető lesz a Red Dot utazókiállításán, a Red Dot Design Design Múzeumban – Essentől Szingapúrig a világ más díjnyertes termékeivel együtt.

A QNAP-ról
A QNAP (Quality Network Appliance Provider) elkötelezett, hogy átfogó megoldásokat kínáljon a szoftverfejlesztés, a hardvertervezés és a házon belüli gyártás területén. A tárolásra, a hálózatépítésre és az intelligens videós innovációkra összpontosító QNAP mindemellett egy forradalmian új Cloud NAS-megoldást is bemutat, amely az élvonalbeli, előfizetéses szoftveres megoldások és változatos szolgáltatások ökoszisztémájának legújabb kiegészítése. A QNAP úgy véli, hogy a NAS több mint egy egyszerű tárolóeszköz, és egy valódi felhőalapú hálózati infrastruktúrát hozott létre a felhasználóknak, hogy a QNAP megoldásaikon mesterséges intelligencia elemzést, peremhálózati számítást és adatintegrációt fejleszthessenek ki és futtathassanak.

A szerzőről