ISMERD MEG AZ ASUSTOR LEGÚJABB, A COMPUTEX 2023 KIÁLLÍTÁSON BEMUTATOTT MEGOLDÁSAIT

3 min read

2023 június 20., Tajpej, Tajvan – Az ASUSTOR Inc. részt vett a Computex 2023-as eseményén, ahol bemutatták az otthoni és vállalati megoldásaikat. Ha lemaradtál az idei kiállításról, most megismerheted az ASUSTOR legújabb termékeit!

Alkotóknak tervezve

Az ASUSTOR a kifejezetten alkotóknak készített modelleit is bemutatta az idei Computexen.

Flashstor 6, Flashstor 12 Pro: A Flashstor 6 hat M.2-es foglalattal és két 2,5 GbE csatlakozóval rendelkezik, míg a Flashstor 12 Pro tizenkét M.2-es foglalattal érkezik az NVMe SSD-k számára a 10 GbE páratlan sebességével kombinálva.

AS5402T, AS5404T: Az AS54 sorozat frissíti az AS52/53 szériában található teljes hardveres felszereltséget. Az AS54 sorozat belsejében egy továbbfejlesztett SoC, valamint négy M.2-foglalat található az NVMe SSD-k számára a gyorsítótárazáshoz és a szupergyors tároláshoz.

Lockerstor 2 Gen2, Lockerstor 4 Gen2, Lockerstor 6 Gen2: A továbbfejlesztett Lockerstor sorozat második generációs modellei, amelyek még több funkciót tesztnek elérhetővé a felhasználóknak.

Otthoni multimédia megoldások – Media Cast és Looksgood

Játssz le videókat a Media Cast és a Looksgood alkalmazások segítségével!

A LooksGood támogatja a videók közvetlen streamelését a NAS-ról a webböngészőre, így a videók letöltés nélkül azonnal megtekinthetővé válnak. Legyen szó 1080p-s felbontású filmekről, TV-sorozatokról, vagy akár felvett TV-műsorokról, ezek mind elérhetők az alkalmazásnak köszönhetően.

A Media Cast lehetővé teszi, hogy a LooksGood alkalmazás videókat streameljen a NAS-ról egy kompatibilis DLNA-lejátszóra és Chromecast-eszközökre.

Vállalati megoldások – Surveillance Center

Az ASUSTOR elhivatott a valós idejű felügyeleti rendszerek biztosítása mellett a vállalati szektor szereplőinek. A Lockerstor 8, Lockerstor 10, Lockerstor 10 Pro modellek ideálisak lehetne erre a célra.

A Surveillance Center lehetőséget ad számos IP-kamera együttes kezelésére. Web-alapú felületén keresztül figyelemmel kísérheted az összes kamera élő hírfolyamát, és lejátszhatod a korábban rögzített videókat. Az értesítési rendszer azonnal figyelmeztet bármilyen zavar esetén, lehetővé téve a legértékesebb eszközök dinamikus nyomon követését. A Surveillance Center átfogó megoldást kínál a felhasználók legfontosabb biztonsági igényeire.

A kompatibilis modellek részletes listája a https://www.asustor.com/service/compatibility oldalon található.

Az ASUSTOR elkötelezett amellett, hogy mindig a legjobb minőségű, átfogó tárolási megoldásokat biztosítsa az otthoni felhasználóknak és a vállalkozásoknak egyaránt. Az ASUSTOR NAS-ok számos szabványt támogatnak, beleértve a multigigabites Ethernetet, valamint több olyan felhasználási lehetőséget, mint a tartalomgyártás, vállalati tárolás és NVR-felügyelet.

Forrás: https://s3.amazonaws.com/download.asustor.com/marketing/newsletter/HTML/Newsletter_197_EN.html

Az ASUSTOR Inc.-ről
A 2011-ben útjára indított ASUSTOR Inc.-et az ASUSTeK Computer Inc. közvetlen befektetésével alapították. Az ASUSTOR márkanév az „ASUS” és a „Storage” szóösszerántásából jött létre. Az ASUSTOR vezető innovátor és szolgáltató a privát felhő tároló (hálózati csatolt tároló) és videó megfigyelő (hálózati videofelvevő) megoldások terén, valamint firmware, hardver és alkalmazások integrálásának fejlesztésére specializálódott. Elkötelezettek vagyunk, hogy páratlan felhasználói élményt és a lehető legteljesebb hálózati tárolási megoldásokat nyújtsuk a világnak.

A szerzőről