MEGÉRKEZETT A THE G-LAB KULT NITROGEN CORE GAMER EGERE – JÁTÉKRA TERVEZVE!

3 min read

2023 június 21. – Megérkezett a The G-Lab egyik legfejlettebb gamer egere, a Kult Nitrogen Core. A legújabb generációs Avago lézerszenzorral, akár 10 000 DPI érzékenységgel, teljesen testreszabható RGB-világítással, 11 programozható gombbal, ergonomikus kialakítással.

Optimális beállítás
Csapj le az ellenségeidre a Kult Nitrogen Core segítségével! A legújabb generációs Avago lézerszenzorral felszerelt Kult Nitrogen Core rendkívüli pontosságot biztosít, hogy soha ne téveszd el a célt. A gamer egér érzékenysége 200 és 10 000 DPI között állítható, és 8 különböző, előre beállított érték közül választhatsz saját igényeid alapján.

Az Kult Nitrogen Core DPI gombjával azonnal állítható az egér érzékenysége. Az 1000 Hz-es mintavételi sebessége lehetővé teszi, hogy a legintenzívebb helyzetekben is maximális teljesítménnyel reagálj. A 20G-s maximális gyorsulásával ez a gamer egér tökéletes mozgáskövetést biztosít még a leggyorsabb kézmozdulatok során is.

100%-ban testreszabható
A Kult Nitrogen Core RGB háttérvilágítása teljesen személyre szabható: a színek, a fényintenzitás és az effektusok sebessége is vezérelhető. A The G-Lab saját szoftverén keresztül kedved szerint választhatsz 11 változatos és dinamikus fényeffekt közül. Akár minden DPI-szinthez külön színt is rendelhetsz, így a játék során mindig tudni fogod az egér érzékenységét.

Játékra tervezve
A Kult Nitrogen Core sajátossága, hogy 11 gombbal rendelkezik. A kifejezetten gamingre tervezett egér segít az összetett műveletek gyors végrehajtásában, hiszen minden szükséges művelet könnyedén elérhető a gombokon keresztül. Mivel mindegyik gomb programozható, így hozzárendelhetsz makrókat, Windows parancsikonokat, vagy módosíthatod a DPI-szintet is egyetlen gombnyomással.
A Sniper funkció például csökkenti a szenzor érzékenységet, hogy könnyebben célozhass FPS játékokban, ezzel növelve a pontosságot.

További információért, kérjük, látogass el a Kult Nitrogen Core termékoldalára és a hazai viszonteladó oldalára.

The G-Labról
A márkát 2016-ban egy lelkes és elhivatott csapat alapította meg. A The G-Lab a legjobb felszerelést kínálja játékteljesítmény növelésére, legyen szó hobbi vagy profi játékosoktról. Egereik, billentyűzeteik és fejhallgatóik a legújabb technológiával készülnek, lehetőséged adva a felhasználóknak arra, hogy új szintre emeljék a játékélményüket. Mengyelejev periódusos rendszere felsorolja az univerzum összes alapvető elemét. A G-Lab termékeit a táblázat alapján nevezték el, mivel tudják, hogy minden egyes elem alapvető eszköz a játékban! Büszkék arra, hogy szponzorálhatják azokat az #esport csapatokat, akik jelen vannak a legnagyobb ligákban és versenyeken.

A szerzőről