ZÖLDENERGIA AKÁR 200 W-OS TELJESÍTMÉNNYEL – MEGÉRKEZTEK A SANDBERG LEGÚJABB HORDOZHATÓ NAPELEMEI

2 min read

2023 június 22. – A Sandberg bemutatta a legújabb hordozható napelemeit, amelyek IP 67-es tanúsítvánnyal és akár 200 W-os teljesítménnyel rendelkeznek.

A nagy teljesítmény eléréséhez nagy napelemes felületre van szükség. Annak érdekében, hogy ezek a panelek könnyen hordozhatók legyenek, a Sandberg összehajtható formában alkotta meg a termékeket. Tulajdonképpen egy lapos mappányi helyet foglalnak, karabinerek segítségével hátizsákra is rögzíthetők, táborozásnál pedig egyszerűen felállíthatók az energiaforrás biztosításához.

Az új Sandberg napelemek elérhetők 60 W-os, 100 W-os és 200 W-os teljesítménnyel, így valóban rendkívül sok áramot képesek termelni. A napelemek továbbá használhatók a powerbankok akár egész napos töltésére, hogy azok éjjel elegendő áramot biztosítsanak a táborozóknak, kirándulóknak a telefonok, laptopok, fényképezők feltöltéséhez. A panelek kapacitása elegendő a laptopok közvetlen töltéséhez is. Egyaránt rendelkeznek USB-A, USB-C, valamint egy speciális egyenáramú csatlakozóval a powerbankok és az energiatárolók egyszerű és gyors töltéshez.

Anders Partida Petersen, a Sandberg A/S márkaigazgatója így nyilatkozott:

Legyen szó fesztiválról, cserkésztáborról, vagy hegymászásról, mindenhol szükséges a megfelelő energiaellátás, amire ezek a panelek tökéletes választást kínálnak. Az volt a célunk, hogy egy olyan kompakt terméket tervezzünk, ami kombinálja a nagy teljesítményt, a praktikus méretet és súlyt, hogy a kirándulók könnyedén magukkal vihessék a többi kempingfelszerelésük mellett. Ami pedig a legfontosabb, hogy a hatékony napelemeknek köszönhetően nem kell nehéz energiaforrást magunkkal cipelnünk, hanem a természet erejét használhatjuk fel az energiaellátás biztosításához.

A Sandberg Solar Charger QC3.0+PD+DC elérhető 60 W-os, 100 W-os és 200 W-os kivitelben.

A Sandberg napelemei kiváló minőséggel és 5 év garanciával vásárolhatók meg.

További részletekért és a legközelebbi viszonteladók listájáért kérjük, látogass el a Sandberg.hu weboldalra.

Forrás: https://sandberg.hu/hu/newsletter_preview/BRSSXSGS-3WCS-BZVB-7JRX-V4BLUK6VUKTG

A szerzőről