A QNAP BEMUTATJA A TS-HX87XU-RP HIBRID TÁROLÓT, AMELY INTEL XEON E PROCESSZORRAL, NAGY SEBESSÉGŰ 2,5 ÉS 10 GBE CSATLAKOZÁSSAL ÉS PCIE GEN 4 BŐVÍTHETŐSÉGGEL ÉRKEZIK

4 min read

Megbízható, ZFS-alapú, hibrid HDD- és SSD-tároló szerverszintű teljesítménnyel

2022. október 26. Tajpej, Tajvan -A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és a tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a megbízható QTS hero NAS-t, a TS-hx87XU-RP sorozatot, amely 9, 18, 22 és 30 lemezes változatokban is kapható. A sorozat az Intel® Xeon® E-2300 processzorok teljesítményét gyors, 10 és 2,5 GbE multigigabites csatlakozással és egy hatékony, hibrid HDD- és SSD-tárolóarchitektúrával integrálja, amelyek együttesen tartják egyensúlyban a teljesítményt, a kapacitást és a költségeket. A ZFS-alapú QuTS hero operációs rendszert használó TS-hx87XU-RP sorozat az adatok integritását helyezi előtérbe, emellett hatékony adatcsökkentést, szinte korlátlan számú pillanatkép-létrehozást, megosztott mappánként akár 5 petabájt tárolókapacitást és még sok mást támogat. Ezeknek köszönhetően ideális tárolási megoldást jelent, amely megfelel a fájlszerverekkel, virtualizációs szerverekkel, VDI-vel, valamint a biztonsági mentéssel és -visszaállítással kapcsolatban támasztott üzleti követelményeknek.

A nehéz üzleti munkaterhelésekre tervezett TS-hx87XU-RP az Intel Xeon E processzornak köszönhetően rendkívüli számítási teljesítménnyel bír, míg az akár 128 GB DDR4 ECC-memóriának köszönhetően megfelel a multitasking követelményeknek, emellett pedig redundáns tápellátással is rendelkezik. A beépített 10 GBASE-T és 2,5 GbE hálózati portok olyan sávszélesség-igényes feladatok követelményeit teljesítik, mint a virtualizáció, a nagy fájlátvitel és a valós idejű alkalmazások. Nagy sebességű PCIe Gen 4 bővítőhelyek is találhatók benne a NAS alapvető funkcióinak kibővítéséhez, így támogatja a 10/25 GbE hálózati interfészkártyákat és a QM2-kártyákat az M.2 SSD-k, valamint 2,5 és 10 GbE portok hozzáadásához, a Fibre Channel kártyákat a SAN-tároláshoz, valamint a tárolási bővítőkártyákat a QNAP bővítőegységeinek csatlakoztatásához.
A TS-hx87XU-RP sorozat párosítható a QNAP menedzselt és menedzsment nélküli 10 és 2,5 GbE switcheivel, ezzel segítve a szervezeteket a nagy sebességű, biztonságos és méretezhető hálózati környezet létrehozásában a költségvetés túllépése nélkül.

A hagyományos tárolótömbökhöz képest a TS-hx87XU-RP sorozat a hibrid HDD- és SSD-tárolóval kiegyensúlyozza a költségeket, a teljesítményt és a kapacitást, míg a 9 lemezes TS-h987XU-RP támogatja az alacsony késleltetésű U.2 NVMe PCIe Gen 4 x4 SSD-k telepítését is. A felhasználók könnyen engedélyezhetik az SSD-gyorsítótárazást, hogy felgyorsítsák az IOPS-intenzív munkaterhelést a létfontosságú adatok eléréséhez.

„Az SSD-k árának csökkenésével az SSD-k vagy a hibrid tárolók használata széles körben elterjedt az IT-infrastruktúrákban. A TS-hx87XU-RP sorozat különféle tárolókapacitású modelleket kínál az eltérő méretű szervezeteknek, hogy megfeleljenek a teljesítménnyel és a költséghatékonysággal kapcsolatos követelményeknek” – nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A rugalmas PCIe Gen 4 bővítéssel a TS-hx87XU-RP sorozat tovább konfigurálható, hogy megfeleljen a kiterjesztett vegyes felhasználású alkalmazásoknak és adatátviteli igényeknek.”

A ZFS-alapú TS-hx87XU-RP megbízható, öngyógyító tárolást, fejlett adatcsökkentést és valós idejű SnapSync-et biztosít, amely garantálja, hogy mind az elsődleges, mind pedig a másodlagos NAS ugyanazokat az adatokat tárolja, ezzel is megerősítve a folyamatos üzleti tevékenységet. A QNAP exkluzív QSAL (QNAP SSD Antiwear Leveling) technológiája segít megelőzni az SSD-k egyidejű meghibásodását, javítja az adatvédelmet, valamint a rendszer megbízhatóságát. A mindent magába foglaló App Center különféle igény szerint telepíthető alkalmazásokat kínál a NAS alkalmazási lehetőségeinek további bővítésére, beleértve a virtuális gépek és a konténerek hosztolását, a VMware®/Hyper-V virtuális gépek és a Google™ Workspace/Microsoft 365® biztonsági mentések megkönnyítését, a helyi/távoli/felhőalapú biztonsági mentések készítésének leegyszerűsítését, az S3-kompatibilis objektumtároló létrehozását és még sok mást.

További termékinformációért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.
A szerzőről