A THERMALTAKE BEJELENTETTE AZ ARGENT P900 OKOS GAMER ASZTAL ELÉRHETŐSÉGÉT, AMELYET A STUDIO F. A. PORSCHE-VAL KÖZÖSEN TERVEZTEK

6 min read

Egy gamer asztal, ami okosabb, mint gondolnád

2022. október 28., Taipei, Taiwan - A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta az ARGENT P900 okos gamer asztalt, egy intelligens, sajátos és egyedi gamer asztalt, amelyet a STUDIO F. A. PORSCHE-val közösen terveztek meg. Az ARGENT P900 okos gamer asztal nagyban különbözik a jelenleg piacon lévő termékektől. Nemcsak intelligens funkciók széles skáláját kínálja, amelyekkel drámai módon növelheted hatékonyságodat a mindennapi feladatok során, hanem kifinomult és ergonomikus kialakítású esztétikával rendelkezik, amelyre minden alkalommal rácsodálkozhatsz és értékelheted, amikor csak ránézel. Vizsgáljuk meg közelebbről, miért is lesz ez az asztal tökéletes a setupodhoz!

A STUDIO F. A. PORSCHE-val közösen megtervezett ARGENT P900 okos gamer asztal többfunkciós, rendkívül jó minőségű, továbbá egyaránt jobbá teszi a játékot és a munkát. Először is ott a beépített vezérlőegység, valamint RGB Desk Mobile App, amivel az ARGENT P900 érkezik. Ez az exkluzív applikáció, ami az ARGENT P900-hoz fejlesztettek, lehetővé teszi az asztal magasságának állítását és az RGB-fényhatások igény szerinti módosítását. Ahogy kezedbe veszed az asztal irányítását a telefonod vagy a számítógéped segítségével WiFi-n keresztül kellemetlen csatlakozási problémák nélkül, egy új világ nyílik meg előtted, ami újradefiniálja az intelligens íróasztal jelentését.

Alapértelmezés szerint 4 előre beállított magasságprofil közül választhatsz (70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm). Plusz, a vezérlőegységbe épített nagy teljesítményű MCU-val, az RGB Desk Mobile App rögzíti az asztal beállításait és használati szokásaidat, automatikusan beállítva az asztalt épp úgy, ahogy szereted. Például gyorsan beállíthatod az asztal magasságát 70-ről 100 cm-re, és intuitív módon módosíthatod az RGB-fényhatásokat. Plusz, a személyre szabott élmény szintén könnyen elérhető a számítógépeden az iTake szoftverrel, minimális erőfeszítéssel. Ezenfelül, az asztal beépített intelligens panelje kétségtelenül forradalmi, ha testreszabásról van szó. Egyetlen gombnyomással válthatsz 4 előre beállított asztalmagasság között, amelyeket az igényeidnek megfelelően állítottál be. Másrészt a hagyományos, állítható magasságú asztalokhoz képest az ARGENT P900 erős hangsúlyt fektet a biztonságra is. Az ütközésgátló biztonsági érzékelő megállítja az emelés folyamatát, ha az asztal bármilyen nem kívánatos tárggyal érintkezik. Az RGB Desk Mobile App és a vezérlőegységbe épített nagy teljesítményű MCU olyan íróasztallá teszi a Thermaltake ARGENT P900 okos gamer asztalt, amely személyre szabható, hogy megfeleljen egyedi használati igényeidnek. Egyszerűen szólva, az ARGENT P900 egy gamer asztal, amely okosabb, mint gondolnád.

A Thermaltake-nél büszkék vagyunk arra, hogy csak minőségi és esztétikus termékeket kínálunk a fogyasztóknak, az ARGENT P900 pedig minden elvárásodat meghaladja, ha intelligens funkcióiról, kialakításáról, funkcionalitásáról és sokoldalúságáról van szó. Először is, az ARGENT P900 általános esztétikájának és hangulatának növeléséért a felső elemének felülete karbonszálas textúrát használ. Emellett egy új másodlagos területtel is rendelkezik, amely ideális a kétmonitoros rendszerekhez, valamint lehetővé teszi a monitor ergonomikus elhelyezését is. Az RGB-fénysáv szintén módosítható a hangulatodtól függően. Ezenkívül a letisztult kábelmenedzsment-rendszer, a fülhallgatótartó és a pohártartó csak hab a tortán, tökéletesen multifunkcionálissá és felhasználóbaráttá téve az asztalt.

Az intelligens funkciókkal, elegáns esztétikával, kiváló minőségű anyagokkal és végül, de nem utolsósorban a STUDIO F. A. PORSCHE lenyűgöző dizájnjával az ARGENT P900 okos gamer asztal a következő generációs íróasztal, amelyet arra terveztek, hogy a tökéletes társad legyen.

Az ARGENT P900 jellemzői
A Studio F.A. Porsche-val közösen tervezték
A Studio F.A. Porschéval közösen megtervezett ARGENT P900-et úgy alakították ki, hogy a legjobb élményt nyújtsa egy keskeny, prémium és ergonomikus kialakítású csomagban.

TT Smart Control Unit
A TT Smart Control Unittal működtethető ARGENT P900 nem csak egy egyszerű íróasztal, okosabb, mint gondolnád. Ezentúl egyszerűen és közvetlenül vezérelheted az asztalodat WiFi-n keresztül a telefonodon vagy számítógépeden. Ezenfelül a TT Smart Control Unitba integrált, nagy teljesítményű MCU eltárolja az íróasztal beállításait és a használati szokásokat, és annak megfelelően állítja be az íróasztalt.

Exkluzív RGB Desk Mobile App
Az RGB Desk Mobile APP segítségével az íróasztal magassága egyszerűen beállítható 70 cm és 100 cm között, továbbá 4 programozható asztalmagassági szint között is lehet váltani. (70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm) Emellett a beállítások rögzítésre kerülnek, és az asztal a magasságát ütemezés szerint állítja be. Ezenfelül, hogy még elégedettebb lehess, a nyolc különböző fényhatás, az öt fényerőszint, és a világítás sebessége mind-mind módosítható.

iTake Engine szoftver
Az iTake Engine Software segítségével könnyedén beállíthatod az asztal magasságát 70 cm és 100 cm között. Hogy mindezt egy lépéssel tovább vihesd, 8 különböző fényhatás és 5 fényerő-beállítás közül választhatsz, valamint a világítás sebességét is személyre szabhatod.

RGB-fénysáv és intuitív RGB-vezérlés
Az ARGENT P900 okos gamer asztal egy beépített RGB-fénysávval érkezik. Az ARGENT P900 fénysávja az asztal hátulján található, amely az RGB-fényeket a falra vetíti. A fényhatásokat a Thermaltake RGB Desk Mobile App vagy az iTake engine szoftver segítségével szabhatod személyre, vezérelheted és szinkronizálhatod.

Ütközésgátló biztonsági érzékelő
A biztonságod érdekében egy ütközésgátló biztonsági érzékelőt is beépítettünk, amely automatikusan észleli, ha az íróasztal akadályokba ütközik emelés közben. Az ARGENT P900 előtt ülve nem kell félned az esetleges sérülésektől vagy balesetektől.

6 gombos intelligens vezérlőpanel
Az ARGENT P900 egy 6 gombos intelligens vezérlőpanellel rendelkezik az egyszerű kezelhetőségért, valamint egy digitális kijelzőpanelt is alkalmaz, amely pontos információt mutat az asztal magasságáról. Memóriája akár 4 magasságbeállítást is eltárol, így a felhasználók egyetlen gombnyomással eltárolhatják és kényelmesen válthatnak a kívánt beállításra.

Kifinomult mintázott felület és új másodlagos terület
A karbonszálas felületi textúra javítja az általános megjelenést és érzetet, míg a másodlagos terület lehetővé teszi a monitor ergonomikus elhelyezését, ráadásul elég tágas a többmonitoros beállításokhoz is.

Kábelmenedzsment-rendszer
A kábelmenedzsment-rendszer hihetetlenül egyszerűvé teszi a kábelek rendezését, hogy a munkaterület zavartalan maradhasson.

Fejhallgatótartó és pohártartó
Kényelmed érdekében a fejhallgatótartó az asztal bal, míg a pohártartó a jobb oldalán kapott helyet.
A szerzőről