AZ ADATA ÉS XPG MEMÓRIÁK TÁMOGATJÁK A LEGÚJABB INTEL Z790 PLATFORMOKAT

3 min read

Az XPG bemutatja az új LANCER DDR5 nagy sebességű memóriasorozatát a DDR5-korszakba való belépéshez

Tajpej, Tajvan – 2022. november 2. – Az XPG, a gamereknek, esportolóknak és technológiai rajongóknak tervezett, nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bejelentette, hogy az ADATA és az XPG DRAM moduljainak teljes kínálata kompatibilis a legújabb Intel Z790 platformokkal, ezzel is biztosítva az optimális stabilitást és teljesítményt. Emellett az XPG bejelentette a legújabb XPG LANCER 7200 DDR5-memóriasorozatát is, beleértve a LANCER RGB MERA Limited Edition és a LANCER RGB ROG Certified Edition modelleket, több nagy sebességű DDR5-memóriakészletet biztosítva a játékok következő generációjához.

Az XPG LANCER DDR5 elérheti az akár 7200MT/s sebességet

Az XPG LANCER 7200 DDR5 memóriát Hynix A-Die memórialapkákkal szerelték az egyszerű túlhajtás érdekében. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy gyorsan és könnyedén hajthassák túl rendszereiket nagyobb sebességre. A LANCER 7200 sorozat RGB-világítással vagy anélkül egyaránt kapható. Két eltérő színű hűtőbordával is elérhető (Midnight Black és Snow White), hogy megfeleljen a különböző esztétikai preferenciáknak. Az Intel legújabb 13. generációs Intel® Core™ processzorcsaládjának bevezetését kihasználva az XPG kezdeményezte az XPG LANCER DDR5 7200 bevezetését a Z790 alaplapokkal történő frissítéshez.

Nagy sebességű játékélmény az XPG márkanagykövetével, MERA-val!

Az XPG a LANCER RGB 7200 DDR5 MERA Limited Editiont is bejelentette. Ez a modul az egyedi hűtőbordáján mutatja meg az XPG nagykövetét, Merát. Legfeljebb 16 GB-os kapacitással kapható, és kétcsatornás készletben is elérhető. Sőt, a MERA Limted Edition ARGB LED-ekkel érkezik, hogy még esztétikusabb legyen. Élvezd a DDR5-memória kiemelkedő teljesítményét és a testreszabható RGB-t kedvenc játékostársaddal!

ROG-túlhajtás az XPG-vel

Az XPG és a Republic of Gamers (ROG) összefogtak, hogy a legkiválóbb DDR5-élményt nyújtsák a ROG-felhasználóknak. Az XPG LANCER RGB ROG CERTIFIED 6400 memóriamodul a ROG szigorú tesztelésén ment keresztül, hogy biztosítsák a ROG Intel® DDR5 sorozatú alaplapokkal való teljes kompatibilitást. Ez azt jelenti, hogy a ROG-felhasználók garantált túlhajtási teljesítményt élvezhetnek olyan optimalizálási szinteken, amelyekkel más DRAM-egységek egyszerűen nem tudják felvenni a versenyt. Miután a „ROG Certified” mód engedélyezve lett a BIOS-ban, amely az akár 6600MT/s sebességű működést is lehetővé teszi az egy kattintásos túlhajtási funkcióval, a felhasználók élvezhetik a fokozott játékélményt. A LANCER RGB ROG CERTIFIED 6400 várhatóan novemberben válik világszerte elérhetővé. Ha szeretnél többet megtudni a termékek regionális árazásáról és elérhetőségéről, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az XPG helyi képviseletével a www.xpg.com oldalon.

További részletek a termékről: LANCER RGB DDR5: www.xpg.com/en/xpg/DRAM-modules-LANCER-RGB-DDR5 LANCER DDR5: www.xpg.com/en/xpg/DRAM-modules-LANCER-DDR5
LANCER RGB MERA EDITION DDR5: https://www.xpg.com/en/xpg/dram-modules-lancer-rgb-mera-edition-ddr5
LANCER RGB ROG tanúsítvánnyal DDR5: https://www.xpg.com/en/xpg/dram-modules-lancer-rgb-rog-certified-ddr5

A szerzőről