A QNAP BEMUTATJA ÚJ NVR HÁLÓZATI FELÜGYELETI SZERVEREIT, A QVP-41C-T ÉS QVP-21C-T

3 min read

Tajpej, Tajvan, 223. augusztus 23. – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma bemutatta legújabb NVR hálózati felügyeleti szervereit, a QVP-41C-t négy 3,5 hüvelykes SATA-meghajtórekesszel és a QVP-21C-t két 3,5 hüvelykes SATA-meghajtórekesszel. Az Intel® Celeron® J6412 négymagos processzorokkal, QVR Pro felügyeleti szoftverrel és nyolc ingyenes IP-kamera csatornával érkező QVP-41C és QVP-21C segíti a KKV-kat és a kis irodákat a kis erőforrás igényű AI felügyeleti alkalmazásokra történő gyors átállásban, gazdaságos szoftveres és hardveres integrált videofelügyeleti megoldást kínálva. A QNAP hosszú távú elérhetőséget és támogatást biztosít a QVP-41C-hez és a QVP-21C-hez, alkalmassá téve őket az olyan vállalkozásoknak, amelyeknek több helyszínen telepített, egymáshoz illeszkedő felügyeleti szerverekre van szükségük.

A nagy teljesítményű QVP-41C-t és QVP-21C-t kifejezetten a kis- és közepes méretű videofelügyeleti elemzési igényeknek megfelelően terveztük” – nyilatkozta Andy Chuang, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „a felhasználók rugalmasan használhatják a QVR Face vagy a QVR Smart Search szolgáltatásokat az AI-arcfelismerés és az intelligens eseménykeresés megvalósításához, hogy ezzel is növeljék a menedzsment hatékonyságát.

A QVP-41C és a QVP-21C a QVR Pro felügyeleti szoftvert használja, amely akár huszonnégy és tizenhat IP-kameracsatornát is támogat. A QVR Pro a piacon elérhető, több mint 190 márka ONVIF® IP-kamerájának 95%-ával kompatibilis. A QVP-41C és a QVP-21C más beépített intelligens felügyeleti alkalmazásokat is tartalmaz. A QVP Center több QVR Pro szervert is képes központilag kezelni és felügyelni, valamint eseményértesítéseket fogadni, emellett alkalmas a nagy kiterjedésű kamerával megfigyelt környezetekhez; a QVR Guard automatikusan át tudja venni a rögzítési feladatokat, ha egy QVR Pro szerver meghibásodik; a QVR Face valós idejű és automatikus arcfelismerést és -elemzést biztosít az beléptetőrendszerhez és az intelligens jelenlétmenedzsmenthez; míg a QVR Smart Search a felhasználók által meghatározott szabályok alapján megtalálja a megadott időkereten és területen belüli eseményfelvételeket.

A két beépített 2,5 GbE port QNAP 2,5 GbE switchekhez csatlakoztatható, hogy szakadásmentes felügyeleti streaming élményt biztosítson a hosszú időn keresztül több videóforrást fogadó felügyeleti hoszt szervernek. A kettős HDMI-kimenet lehetővé teszi a többcsatornás videók két monitoron történő megtekintését. A QVR Pro Client szoftver telepíthető Windows®- és macOS®-eszközökre vagy mobilalkalmazásokra, hogy teljes körű ellenőrzés alá vonja a megfigyelt területeket.

Megjegyzés: Az egyes csatornák (kamerák) tesztkörülményei: 5 Mbps, 1080p, H.264, RAID1 (QVP-21C) és RAID5 (QVP-41C) statikus kötetekkel.

Legfőbb tulajdonságok

QVP-41C: 4x 3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s meghajtó

QVP-21C: 2x 3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s meghajtók

Intel® Celeron® J6412 négymagos, négy szálas processzor, 8 GB RAM; 2 x M.2 2280 PCIe Gen 3 x2 foglalat, 2 x 2,5 GbE RJ45-port, 2 x HDMI-kimenet, 2 x USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) port, 2 x USB 2.0 port

További információért és a QNAP NAS-ok teljes termékkínálatának megtekintéséért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.

A szerzőről