ÚJ MAGSAFE TÁMOGATÁSSAL RENDELKEZŐ VEZETÉK NÉLKÜLI POWERBANK ÉS SSD DOKKOLÓ A SANDBERG KÍNÁLATÁBAN

2 min read

2023 augusztus 16. – A Sandberg bemutatta legújabb, MagSafe támogatással rendelkező vezeték nélküli powerbankját, valamint rendkívüli gyorsaságot és egyszerűséget kínáló SSD-dokkolóját.

Mag Wireless Powerbank 10000
A Sandberg Mag Wireless Powerbank 10000 egy intelligens powerbank számos töltési funkcióval. A Qi-kompatibilis okostelefonokat teljes mértékben vezeték nélkül töltheted úgy, hogy a telefont a powerbank tetején található töltőállomásra helyezed. A töltőállomás mágneses, ezért a MagSafe támogatással rendelkező iPhone készülékeket még egyszerűbben töltheted fel.
A 10000 mAh kapacitással akár négyszer is feltöltheted az okostelefonodat, továbbá a powerbank akár álló, akár fekvő helyzetben is használható.
Ha nem a vezeték nélküli töltőre hagyatkoznál, hanem a hagyományos vezetékes verziót választanád, akkor jó hírünk van, ugyanis a powerbank egy USB-C porttal is rendelkezik a gyorstöltéshez egészen 22,5 W-ig, valamint egy 10 W-os USB-A porttal is fel lett szerelve. Továbbá a vezetékes és vezeték nélküli töltésnek köszönhetően egyidejűleg akár több eszközt is feltölthetsz.
Az akkumulátor állapotát egy intelligens kis LCD kijelző mutatja, hogy mindig tudd, mennyi energiád maradt még a töltésre.
További részletekért és a legközelebbi viszonteladók listájáért kérjük, látogass el a Mag Wireless Powerbank 10000 termékoldalára és a Sandberg.hu weboldalra.

USB 3.2 Dock for M.2+NVMe SSD
A Sandberg USB 3.2 Dock egyszerű külső csatlakozást biztosít a különböző méretű M.2 és NVMe SSD meghajtókhoz akár 4 TB kapacitásig. Könnyedén behelyezheted a meghajtót a dokkolóba, amihez csavarokra sincs szükség. Csak csatlakoztasd az eszközt az USB-porthoz és máris működésre kész.
Az USB 3.2 csatlakozó felületnek köszönhetően akár 10 Gbps gyorsaságú átviteli sebesség is elérhető.
További részletekért és a legközelebbi viszonteladók listájáért kérjük, látogass el a USB 3.2 Dock for M.2+NVMe SSD termékoldalára és a Sandberg.hu weboldalra.

Sajtó forrás:
https://sandberg.hu/hu/product/mag-wireless-powerbank-10000
https://sandberg.hu/hu/product/usb-32-dock-for-m2nvme-ssd

A szerzőről