A THERMALTAKE BEMUTATJA A GF3 ARGB 750 W/850 W GOLD TÁPEGYSÉGET

8 min read

ATX 3.0 tápegység RGB-fényekkel

2022. december 21., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelenti be tápegységkínálatának legújabb tagját, a Toughpower GF3 ARGB Gold sorozatot 80 PLUS Gold tanúsítvánnyal, amely megfelel az ATX 3.0 szabványoknak és támogatja a PCIe Gen 5.0-át. A PCIe Gen 5 grafikus kártyákhoz és a legújabb Intel CPU-khoz tervezett Toughpower GF3 ARGB-sorozat 750 W-os és 850 W-os teljesítménnyel, valamint egy 16,8 millió színű 140 mm-es RGB-ventilátorral érkezik, amely hét világítási módot biztosít a fizikai ARGB-vezérlőgomb megnyomásával, továbbá a sorozat kompatibilis az RGB-t támogató alaplapokkal is.
A Toughpower GF3 ARGB-sorozat teljesen moduláris és kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációjával, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a modern grafikus kártyákat natívan használják az új 12+4 pines PCIe Gen 5 csatlakozóval. A GF3 ARGB 750W natív 16 PIN (12VHPWR) PCIe-csatlakozója akár 300 W-os teljesítményt is képes biztosítani a PCIe 5.0 grafikus kártyákhoz, míg a 850 W-os kapacitású modell akár 450 W teljesítményátvitelt is lehetővé tesz. Szintén érdemes megjegyezni, hogy a Toughpower GF3 ARGB-sorozat alkatrészei masszív frissítésen mentek keresztül, hogy megfeleljenek az ATX 3.0 előírásainak, így támogatják a 200%-os túlteljesítést, akár 70%-os hatékonyság garantálását 2%-os terhelés mellett, továbbá a tápegység-időzítési szabványoknak is megfelelnek, hogy zökkenőmentes működést biztosítsanak még teljes terhelés alatt is. Ami az összeszerelési minőségét illeti, a 100%-ban kiváló minőségű, 105 °C-os Japánban készült elektrolit kondenzátorokkal érkező GF3 ARGB-sorozat minden korábbinál tartósabb és stabilabb.

A beépített 140 mm-es ARGB-ventilátor 9 állítható LED-del 16,8 millió színnel képes feldobni a számítógépedet. A világítási módok és színbeállítások a fizikai vezérlőgombokkal kapcsolhatók át, továbbá a fényeffektek szinkronizálhatók a népszerű RGB-kompatibilis alaplapokkal. Sőt, a 140 mm-es siklócsapágyas ventilátor tökéletes egyensúlyt teremt a csend és a kiváló hűtés között, hogy biztosítása gamer PC-d hatékony működését nagy terhelés mellett is. Ha pedig engedélyezve van, a Smart Zero Fan mód hatékonyan képes minimalizálni a nem kívánt zajokat. A Toughpower GF3 ARGB sorozat remek elektromos specifikációkkal érkezik: alacsony hullámzaj, szigorú feszültségszabályozás és hosszabb tartási idő. Először is, 0-tól 100%-ig terjedő terhelésnél a 12,5 és 3,3 V-os sínek hullámzaja folyamatosan 30 mV alatt van, ami hosszabb élettartamot és általánosságban jobb rendszervédelmet eredményez. Másodszor, a Toughpower GF3 ARGB-sorozat ±2%-os feszültségszabályozást ígér, ellentétben az Intel szabványos +5%, -7% és ±10% értékeihez képest a -12 V-os ágon. Végül, de nem utolsósorban, a 17 ms-os tartási idő megakadályozza a rendszer újraindítását, valamint biztosítja, hogy a rendszer még rövid megszakítások esetén is tökéletesen működjön.
A prémium alkatrészekkel, a jól átgondolt funkciókkal és a 16,8 millió színű RGB-ventilátorral a Toughpower GF3 ARGB-sorozat teljesíti az ATX 3.0 ARGB PSU-t kereső játékrajongók igényeit. A Toughpower GF3 ARGB-tápegységsorozat 10 év garanciával társul, hosszú távon is megbízható működést biztosítva.

A Toughpower GF3 ARGB-sorozat jellemzői:
Villanyozd fel következő generációs hardvereidet!
A Toughpower GF3 ARGB Gold sorozat (750 W/850 W) tervezése során fontos volt, hogy megfeleljen az ATX 3.0 szabványoknak, beleértve a PCIe Gen 5.0 12VHPWR-csatlakozót, így az új ATX 3.0 PSU készen áll a következő generációs GPU-k és CPU-k teljes kihasználására. A 16,8 millió színű, 140 mm-es ARGB-ventilátor 9 integrált LED-del segíti a világosabb és gazdagabb megvilágítást, valamint támogatja a szinkronizálást a népszerű alaplapokkal.

Teljesen kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációkkal
A Toughpower GF3 ARGB-sorozat teljesen kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációival, amely akár 200%-os túlteljesítést is támogat, 70%-os alacsony terhelés melletti hatékonyságot ér el, valamint megfelel a szükséges tápegység-időzítési szabványoknak is.

PCIe Gen 5.0 támogatás
A Toughpower GF3 ARGB-sorozat egy 16 pines csatlakozóval érkezik, amely erőteljes és stabil teljesítményt kínál, így a tápegység biztosítja a következő generációs GPU-k natív támogatását. A 12VHPWR-csatlakozón feltüntetett teljesítmény jelzi az ajánlott teljesítményt. (Az Intel tervezési útmutatója alapján) A GF3 ARGB 850 W natív 16 pines (12VHPWR) PCIe csatlakozója akár 450 W-os energiaátvitelt is képes biztosítani a PCIe 5.0 grafikus kártyáknak, míg a GF3 ARGB 750 W natív 16 pines (12VHPWR) PCIe-csatlakozója akár 300 W energiaátvitelt tud nyújtani a PCIe 5.0 grafikus kártyáknak.

Arra tervezték, hogy megfeleljen a legújabb grafikus kártyáknak
Ahogy a grafikus kártyák energiafogyasztása megnövekedett, úgy nőtt az energiafelvételi igényük is. A GF3 ARGB-sorozatot úgy tervezték, hogy támogassa az NVIDIA és AMD grafikus kártyákat és a különböző csatlakozásoktól függően biztosítsa azok tápellátását.

Ragyogj a fényárban!
A beépített RGB-ventilátor testreszabható LED-eket használ, emellett nagy fénylefedettséggel, valamint egyenletes színekkel és fényerővel rendelkezik, hogy 16,8 millió színnel festhesse be PC-det. A világítási módok és a színbeállítások fizikai vezérlőgombokkal változtathatók meg.

Okosabb és csendesebb
A 140 mm-es siklócsapágyas ventilátor használatával tökéletes egyensúlyt teremt a csend és a kiváló hűtés között. Ezenkívül a Smart Zero Fan móddal a ventilátor egészen addig nem kapcsol be, amíg a tápegység el nem ér egy bizonyos hőmérsékletet, ezzel minimalizálva a ventilátor zaját.

<30 mV-os alacsony hullámzaj
Csúcsminőségű összeállítás alacsony hullámzajjal Minden hullámzaj kisebb mint 30 mV a +12, +5 vagy +3,3 V-os kimeneti feszültségeken 0 és 100% közötti terhelésnél, hogy stabil működést biztosítson és megóvja a teljesítménykritikus alkatrészeket a hosszú idejű megbízható működés fenntartásához.

Rendkívül szigorú feszültségszabályozás
Feszültségszabályozása szigorúbb az Intel szabványos +5% és -7%-os fő sínekre, valamint a ±10%-os a -12 V-os ágra vonatkozó értékeinél. A fő síneknél legfeljebb ±2%-ra állították, így folyamatos tiszta áramellátást biztosít a kivételes feszültségstabilitásnak köszönhetően.

17 ms-os és hosszabb tartási idő
Áramkimaradás esetén előfordulhat, hogy a számítógép leáll vagy újraindul. Garantáljuk, hogy a GF3 ARGB-sorozat 100%-os terhelés mellett is legalább 17 ms-os tartási időt biztosít a rendszer újraindítása vagy visszaállítása nélkül.

Stabilabb, mint valaha
A 100%-ban kiváló minőségű japán 105 °C/221 °F-os kondenzátorok nagy tartósságot és a kimagasló stabilitást nyújtanak, miközben megbízhatóak maradnak.

Nagy áramerősségű +12 V-os egysínes kivitel és csúcskategóriás technológiák
Az erőteljes +12 V-os sín megfelelő teljesítményt nyújt a legjobb kompatibilitás fenntartásához. Az LLC-topológia és a DC-DC áramköri kialakítás stabil működést és fokozott feszültségszabályozást biztosít.

Teljesen moduláris kialakítás, alacsony profilú szalagkábelezés
Választható kábeleket kínál a felhasználóknak, miközben a rendszert előnyös feszültséggel látja el. Az alacsony profilú fekete szalagkábelek megkönnyítik a kábelmenedzsmentet, visszaszorítják azok zsúfoltságát és növelik a légáramlást a gépházon belül.

80 PLUS Gold hitelesítés és Intel C6/C7 State támogatás
A Toughpower GF3 ARGB-sorozat energiát takarít meg magas, akár 90%-os energiahatékonyságának köszönhetően, valamint 80 PLUS® Gold tanúsítvánnyal rendelkezik. A sorozatot úgy optimalizálták, hogy az Intel processzorok minden generációjával együttműködjön a maximális energiatakarékosságért.

Elérhetőség és garancia
A Toughpower GF3 ARGB Gold – TT Premium Edition 2022 decemberétől már világszerte megvásárolható a Thermaltake hivatalos kiskereskedelmi és forgalmazói hálózatán keresztül. Tápegységet a Thermaltake tíz év garanciával és a vállalat világszerte elérhető ügyfélszolgálati és műszaki támogatási hálózatával támogatja.

A Toughpower GF3 ARGB-sorozat ajánlott fogyasztói ára:

  • 750 W: 164,99 USD
  • 850 W: 174,99 USD

(az árak régiónként eltérhetnek)

Ha szeretnél többet megtudni a Thermaltake Toughpower GF3 ARGB-sorozatról, kérjük, látogass el a következő oldalakra:
GF3 ARGB 750 W:https://www.thermaltake.com/toughpower-gf3-argb-750w-gold-tt-premium-edition.html
GF3 ARGB 850 W:https://www.thermaltake.com/toughpower-gf3-argb-850w-gold-tt-premium-edition.html

A Thermaltake hivatalos weboldala és közösségi oldalai:
A Thermaltake hivatalos honlapja:http://www.thermaltake.com
Thermaltake Tt Community:http://community.thermaltake.com/
Thermaltake termékvideók:http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview
Thermaltake Facebook rajongói oldal:https://www.facebook.com/ThermaltakeInc

A Thermaltake technológiával kapcsolatos további információkért látogasson el ide www.thermaltake.com/default.htm, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a 0800-266-818 telefonszámon!

A Thermaltake-ről
A Thermaltake Technology 1999-ben alakult, és azóta is a Thermaltake márkanévvel forgalmazza termékeit világszerte. A „tökéletes felhasználói élmény megteremtésére” való törekvéssel a Thermaltake mára a gamer számítógépes hardverek vezető márkája lett, beleértve a toronyházakat, a tápegységeket, a hűtési megoldásokat, a memóriamodulokat, a gamer PC-ket, a gamer perifériákat és a gamer bútorokat is.  A Thermaltake vezető szerepet tölt be a DIY PC, a gépház modding és a gamer piacon is, a márka termékei pedig a gamerek, modderek és PC építők első számú választásává váltak világszerte.
Hivatalos weboldal: www.thermaltake.com

A szerzőről