A THERMALTAKE BEMUTATJA A TOWER 500-AT, AMELY AZ ELSŐ KÖZEPES MÉRETŰ TORONYHÁZ A THE TOWER SOROZATBAN

8 min read

Az örökségre épít!

2022. június 16. Tajpej, Tajvan*–*A Thermaltake, a prémium hűtések, gamerperifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelenti be a Tower 500 közepes toronyházat, amely az első közepes méretű modell a The Tower sorozatban. A Tower 500 egy vertikális kialakítású számítógépház, melynek három oldalán 4 mm-es edzett üveglapok találhatók a panorámás látvány biztosításáért, továbbá fekete és hófehér változatban is kapható. A Tower 500 nemcsak modern megjelenésű, hanem hihetetlen hardverbővítést és fejlett hűtési konfigurációkat is támogat az átfogó rugalmasságért.

Hihetetlen bővíthetőség és sokoldalú hűtési megoldások támogatása

A Tower 500 remek hardverbővítési lehetőségekkel rendelkezik, hiszen támogatja az E-ATX alaplapok (12 x 12 hüvelyk), valamint akár nyolc 3,5 hüvelykes HDD vagy négy 3,5 hüvelykes HDD és nyolc 2,5 hüvelykes SSD befogadását is. A kiváló hűtési teljesítményre tervezett Tower 500 két beépített 120 mm-es szabványos hátsó ventilátorral érkezik, amelyek megakadályozzák a CPU és a GPU túlmelegedését. Sőt, a tágas belső térből adódóan a sokoldalú hűtési megoldások széles választéka is használható. Összesen tizenegy 120 mm-es ventilátor szerelhető a gépház belsejébe a légáramlás elősegítésére. Az all-in-one hűtések tekintetében a felhasználók egy 360 mm-es multifunkciós hűtőt is felszerelhetnek a radiátor-tartókeret használatával és a jobb oldali panel 180 fokos elfordításával, így a meleg levegő közvetlenül a mesh-felületen keresztül távozik, ezzel optimális hűtést biztosítva. Egyedi hűtés tekintetében egy maximum 399 mm-es LCS-radiátor is beszerelhető a jobb oldali tartókeretbe; sőt, a toronyház alján egy ventilátortartó is helyet kapott, amely nemcsak függőlegesen vagy vízszintesen szerelhető fel, hanem két 120 mm-es ventilátort vagy egy extra radiátort is el lehet ott helyezni, hogy az LCS-megoldások még vonzóbbá váljanak.

Extra vizuális effektek a 3,9 hüvelykes LCD-panelkészlettel

A vizuális effektek újabb szintre emeléséhez a felhasználók egy opcionális beszerelhető LCD-panelkészletet használhatnak a Tower 500 alsó részén. A Thermaltake TT RGB Plus szoftverével a 3,9 hüvelykes LCD-kijelző számos személyre szabható lehetőséget kínál a felhasználóknak, beleértve a valós idejű rendszerinformációk felügyeletét, vagy akár az „időjárási módba” váltást, amely a felhasználó IP-címe alapján jeleníti meg az aktuális helyi időjárást. A felhasználók kedvenc képeiket vagy GIF-animációikat is feltölthetik, hogy az extra hangulattal még egyedibbé tegyék a számítógépeiket.
„Build on Our Legacy” – A klasszikus The Tower sorozatát bővítéséhez a 900-as és a 100-as modellek legjobb tulajdonságait egyesítették, hogy a két modell mellett még egy extra választási lehetőséget kínáljanak. Ha téged is lenyűgöz a The Tower sorozat egyedi függőleges kialakítása, vagy csupán egy szemet gyönyörködtető toronyházat keresel, amelyben megmutathatod a PC-összeállításodat, akkor a Tower 500 jelenti a tökéletes választást!
A ThermaltakeThe Tower 500 közepes toronyház legfőbb jellemzői:

A belső tér soha nem fog problémát jelenteni!

Légy akár alkotó, PC-rajongó, játékos vagy egyszerű felhasználó, a Tower 500-at a te igényeidre tervezték!

A legendás Tower 900 szuperház mintájára készített Tower 500 az összes fontos funkciót örökölte, miközben minimálisra csökkentették a méreteit. Ezenfelül a Tower 500 támogatja az all-in-one folyadékhűtéseket, az E-ATX (max. 12 x 12 hüvelyk) vagy  bármilyen ATX-alaplapot. A felhasználók úgy állíthatják össze számítógépeiket, ahogy csak szeretnék!

Építsd meg álmaid gépét!

A Tower 500 belső terét úgy tervezték meg, hogy megfeleljen az all-in-one és az egyedi folyadékhűtési megoldások igényeinek, emellett három 4 mm-es edzett üveglappal rendelkezik elöl és mindkét oldalt, amelyek amellett, hogy megvédik a belső komponenseket, lehetővé teszik azok egyszerű megtekintését is.

Vizuálisan meggyőző, teljesen interaktív panel

Javíts a Tower 500 vizuális effektusainak megjelenítésén az optimális LCD-panelkészlettel! A 3,9 hüvelykes LCD-kijelző lehetővé teszi a valós idejű információk felügyeletét, valamint bármilyen kép vagy GIF feltöltését a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel az extra hangulatteremtésért. Mindez együttműködik a Thermaltake LCD-kijelzővel rendelkező hűtéseivel is. A legújabb verzió egy éghajlati- és idő üzemmódot tartalmaz, hogy a felhasználók még több dologra használhassák az LCD-kijelzőt.

Erőteljes hűtési teljesítmény 360 mm-es AIO-khoz

A mellékelt radiátor-tartókeret a gépház jobb oldalra szerelhető fel, amely akár 360 mm-es all-in-one radiátorok vagy bármilyen 399 mm-nél kisebb LCS-radiátorok befogadását támogatja. Az elérhető hely elegendő az olyan push-pull konfigurációkhoz is, amelyek összesen hat ventilátorral vannak felszerelve az extrém teljesítmény eléréséhez. A jobb oldali panel 180 fokkal elfordítható, hogy lehetővé tegye a közvetlen hőelvezetést a mesh-felületen, ezzel tovább javítva a szellőzést.

Mondj búcsút a meleg levegő berekedésének!

A függőleges kialakítású The Tower sorozatú termékek a kéményhatást alkalmazzák a meleg levegő függőleges irányításához. A Tower 500 újra gondolt hővezetési kialakítása mellett te is gond nélkül törekedhetsz az extrém teljesítmény elérésére.

Mindent előre teszteltek, így neked nem kell!

A Thermaltake-nél a legkeményebb körülmények között tesztelik a termékeiket a minőségi termékek garantálásáért. A Tower 500 modelleket 100%-os teljes terhelés mellett, 30 percen keresztül tesztelték, az elérhető legerősebb CPU-val, GPU-val és alaplappal, felhasználói szintű beállítások mellett, így valós körülmények között is ellenőrizték a gépház képességeit.

Kiváló légáramlás és hihetetlen teljesítmény

A hőmérsékleti teszteket hőkamerával végezték. Ahogy a fotókon is látható, a toronyház tervezésekor ügyeltek arra, hogy a hideg levegő beáramlására és a meleg levegő távozására tervezett felületek jól kidolgozottak legyenek, így a belső hőmérséklet mindig alacsony és stabil marad.

Hatékony légáramlás a 2 nagy teljesítményű beépített ventilátorral

A két 120 mm-es beépített hátsó ventilátort belső teszteltelést követően helyezték el azokra a konkrét pontokra, amelyek javítják hűtési teljesítményt és megelőzik a CPU és a GPU túlmelegedését.

Válaszd ki a telepítés módját!

A Tower 500 egy új ventilátortartóval érkezik, amely függőlegesen vagy vízszintesen is felszerelhető, és további 2 extra 120 mm-es ventilátor vagy egy 240 mm-es radiátor felszerelését is lehetővé teszi.

Egyszerű tisztítás

A hét mágneses, egyszerűen levehető porszűrővel felszerelt toronyházat arra tervezték, hogy távol tartsa a port és a szennyeződést. A gyorskioldó mechanizmus megkönnyíti a tisztítást, így nagyobb szabadságot ad a felhasználónak, hogy mással töltsék a karbantartás során felszabaduló extra időt.

A tárhely mennyisége csak rajtad múlik!

A HDD-tartó, amely a 3,5 vagy 2,5 hüvelykes merevlemezek fogadására képes tovább bővíthető, hogy akár nyolc 3,5 hüvelykes HDD vagy négy 3,5 hüvelykes HDD és nyolc 2,5 hüvelykes SSD legyen képes a kimagasló helytakarékosság biztosításáért.

Minden, amire szükséged lehet egyetlen helyen megtalálható

A gépház tetején négy USB 3.0 port és egy USB 3.2 Gen 2 Type-C található a közvetlen hozzáférés érdekében.

DMD: szétszerelhető moduláris kialakítás

Nincs többé nehezen hozzáférhető csavarfurat vagy hézag, szétszerelhető moduláris kialakítás révén a teljes összeszerelés gyerekjáték

Elérhetőség, garancia és árazás

A Thermaltake The Tower 500 közepes toronyház már elérhető a Thermaltake világszerte működő hivatalos kiskereskedelmi és disztribútori kínálatában. A termék hároméves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A termékek naprakész árazásáért, kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési- vagy PR-képviseletével.

TT Premium

A vállalati küldetése teljesítése érdekében – hogy tökéletes felhasználói élményt biztosítson ügyfeleink számára –, a Thermaltake kifejlesztette a „TT Premium” márkát, amely a legjobb minőségű termékeit jelöli egy újfajta logóval. A TT Premium sokkal többet jelent az egyszerű minőséggaranciánál. A név reprezentálja az egyedi gépépítők, a modderek és a Thermaltake közös törekvéseit, hogy a leginnovatívabb márka legyen a PC-hardverpiacon. A nagyravágyó PC-felhasználók igényeinek kielégítése érdekében a TT Premium elkötelezett az alapvető értékek iránt, mint a kiváló minőség, egyedi kialakítás, változatos kombinációk és kifogyhatatlan kreativitás, melyek együttese szükséges a nagy teljesítményű PC-k megalkotásához.

Ha szeretnél többet tudni a The Tower 500 közepes toronyház, kérjük, látogass el a következő oldalra: https://www.thermaltake.com/the-tower-500-mid-tower-chassis.html The Tower 500 videó: https://www.youtube.com/watch?v=ye_e5j1Bc48

A Thermaltake hivatalos és közösségi oldalai:
A Thermaltake hivatalos weboldala: http://www.thermaltake.com
Thermaltake Tt Community: http://community.thermaltake.com/
Thermaltake termékvideók: http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview
A Thermaltake Facebook oldala: https://www.facebook.com/ThermaltakeInc

A szerzőről