NETGEAR BUSINESS ESSENTIALS: MEGFIZETHETŐ ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ NAGY TELJESÍTMÉNYŰ WIFI-KAPCSOLAT

5 min read

2022. június 20. – Sok kisvállalkozásnak nagy teljesítményű, problémamentes WiFi-re van szüksége, de a szűkös költségvetés megakadályozza őket a drága WiFi-megoldások vásárlásában. A NETGEAR (NASDAQ: NTGR), a kis- és nagy méretű vállalkozásoknak szánt hálózati termékek vezető gyártója ezeket az igényeket figyelembe véve vezette be a Business Essentials termékcsaládot. 

A kifejezetten kisvállalkozásoknak tervezett – beleértve az otthoni irodákat, kiskereskedelmi üzleteket, klinikákat és műhelyeket – Business Essentials sorozat kiváló ár-érték arányú vezeték nélküli hozzáférési pontok növekvő kínálatát foglalja magába. Kimagasló sebességet, valamint átfogó lefedettséget biztosítanak egyszerű beállítással és kezeléssel kombinálva. A felhasználók hozzáférhetnek minden szükséges és még néhány extra funkcióhoz, mindezt a költségvetésen belül maradva. 

A Business Essentials WiFi-termékek azonnali és egyszerű megoldást jelentenek a kisvállalkozások tipikus problémáira és akadályaira, például a hiányos vagy szakadozó kapcsolatra, a hálózati torlódásra, a lassú sebességre, a biztonság hiányára, a bonyolult telepítésre és a folyamatos felügyeletre is. Ezek a megfizethető, önálló vezeték nélküli hozzáférési pontok gyors sebességet, valamint megbízható és biztonságos működést nyújtanak, miközben megkönnyítik a WiFi-lefedettség bővítését. 

Problémamentes üzleti WiFi 

Senki sem akar értékes időt vesztegetni a WiFi beállításával és kezelésével, ezért a Business Wireless Essentials termékcsalád mögött álló tervezőcsapat külön hangsúlyt helyezett az erőfeszítés nélküli telepítésre és az egyszerű, folyamatos karbantartásra. Az intuitív webes felület mindössze két lépésen keresztül vezet végig, amelyek beállítását követően már használatba is veheted a készüléket. A felhasználói felület minden kezelési- vagy hibaelhárítási lehetőséget is támogat. A termékekhez 90 napos telefonos és chattámogatás, valamint 3 év hardvergarancia jár. 

A Business Essentials sorozat kínálata számos lehetőség kínál, beleértve a WiFi 5 és a WiFi 6 támogatást, az alhálózatok létrehozását, a Power-over-Ethernetet (PoE), valamint az asztali-, fali- vagy mennyezeti rögzítést is. A termékek kompakt és letisztult kialakításuknak köszönhetően könnyedén beilleszkednek szinte bármilyen környezetbe. 

A Business Essentials sorozat használati lehetőségei 

  • Dedikált otthoni irodai WiFi az otthonról dolgozó cégtulajdonosoknak 
  • Oktatók és diákok összekapcsolása az online oktatáshoz 
  • Főiskolai kollégiumi WiFi-vendéghálózattal munkához és szórakozáshoz 
  • Kisvállalkozási és kiskereskedelmi üzletek ügyfélfogadójának és az épületen belüli irodák összekapcsolása 
  • Fogászati rendelők vagy műhelyek várótermében WiFi-hozzáférés a látogatóknak – ahelyett, hogy a belső hálózatra csatlakoznának. Csak telepíts egy Business Essentials hozzáférési pontot (a fő routerhez csatlakoztatva)! 

Ismerd meg a Business Essentials termékcsaládot! 

A Business Essentials termékcsalád a következő modelleket foglalja magába: WAC104 és WAC124 WiFi 5, valamint WAX204, WAX214(PA), WAX218(PA), WAX202 és WAX206 WiFi 6 készülékek. 

A csúcsmodell WAX218 egy kiváló kétsávos, nyolc adatfolyamos (4×4 4×4) hozzáférési pont, amely páratlan specifikációt kínál az árkategóriájában, beleértve a dupla — 3,6 Gbps — adatátviteli sebességet a konkurenciához képest. 

A Business Essential további tagjainak mindegyike kínál valamilyen egyéni előnyt. Például az egyes modellek a következő funkciókat támogathatják: 

  • Elkülönített és biztonságos vezeték nélküli alhálózatok: Egy otthon, üzlethelyiség vagy kisvállalkozás külön hálózatokat hozhat létre a különböző felhasználóknak, beleértve a szülőket, a gyerekeket, a vendégeket, a személyzetet, a betegeket, a diákokat és más egyéb felhasználókat. A WAP3-védelem és a DHCP NAT-szerver pedig jobb tűzfalas biztonságot nyújt. 
  • Power over Ethernet (PoE): A PoE egyetlen kábelt használ az áramellátáshoz és az adatátvitelhez, így nincs szükség elektromos hálózati csatlakozóra a hozzáférési pont működtetéséhez. Ez kevesebb kábelezést igényel, továbbá villanyszerelőt sem kell hívni. 
  • 2,5 GbE Ethernet: Közvetlen vezetékes csatlakozás nyomtatókhoz, TV-hez, hálózati adattárolókhoz vagy játékkonzolokhoz a még gyorsabb teljesítmény eléréséhez. 
  • WiFi 6: A legújabb WiFi-szabvány 40%-kal gyorsabb és négyszer több párhuzamosan csatlakoztatott eszközt támogat (a WiFi 5-höz képest mérve). 

Azt is fontos megérteni, hogy a Business Essentials termékcsalád mire nem alkalmas. Ezek nem WiFi-jelerősítők, így nem kapcsolódhatnak egymáshoz a mesh-rendszerekhez hasonlóan, valamint nem támogatják a távoli felhőmenedzsmentet sem. Azoknak a felhasználóknak, akiknek többre van szükségük az egyszerű, megbízható önálló WiFi-nél, érdemes más NETGEAR-megoldásokat is kipróbálniuk. 

A Business Essentials kisvállalkozásnak és otthoni munkát végző szakembernek biztosítja pontosan azt, amire szükségük van. A termékcsaládba tartozó WiFi hozzáférési pontok már világszerte elérhetők. Ha többet szeretnél megtudni a NETGEAR következő generációs vezeték nélküli termékeiről, kérjük, látogass el a NETGEAR.com/business/wifi6 webhelyre. 

A szerzőről