AZ FSP BEMUTATTA A CMT212 SOROZATÚ KÖZEPES MÉRETŰ TORONYHÁZAIT

2 min read

2021. július 27. – Az FSP Group, a világ egyik vezető tápegység gyártója bejelentette a legújabb ARGB világítású közepes toronyházáinak – a CMT212, CMT212A és CMT212G modelljeinek – megjelenését. A CMT212 sorozat támogatja a csúcskategóriás grafikus kártyákat maximum 320 mm hosszúságig, valamint az akár 160 mm magasságú CPU hűtéseket is. Mindemellett egy esztétikus, fekete bevonatú, masszív SPCC acélvázzal rendelkezik. A toronyházak hátulsó RGB ventilátora teljesen személyre szabható és kompatibilis a legtöbb alaplap szinkronizáló szoftverrel, köztük az ASRock Polychrome Sync-kel, az Asus Aura Sync-kel, a Gigabyte RGB Fusion-nel és az MSI Mystic Light Sync-kel. A toronyházak kifejezetten a játékosok számára készültek, tökéletesen egyesítik a technológiát és az eleganciát, megfelelve ezzel minden PC rajongó igényeinek.

Ragyogó választás. Engedd szabadjára a színeket!

A toronyházak egy beépített fénysávval rendelkeznek, amely támogatja az ARGB világítási effekteket, hogy igényeid szerint szabhasd személyre rendszered.

Bepillantás a belső komponensekre

Az edzett üvegpanel ízléses és stílusos megjelenést kölcsönöz számítógépednek, így komponenseid mindig szem előtt lehetnek.

Átfogó portkiosztás

A számítógépházak átfogó I/O kínálattal rendelkeznek. A gépházakon két USB 3.0 és egy USB 2.0 port, egy audió ki- és egy mikrofon bemenet, valamint a bekapcsoló és a reset gomb mellett egy LED vezérlőgomb is helyet kapott.

Legfőbb tulajdonságok:

  • ARGB fénysáv, amely az I/O panelen vagy az alaplapi RGB szinkronizálással is vezérelhető
  • Támogatja a maximum 320 mm hosszú grafikus kártyákat
  • Akár 6 ventilátor támogatása
  • 7 x PCI-E bővítőhely, 2 x HDD és 1 x SSD tárolóhely
  • Edzett üvegpanel

Elérhetőség

A CMT212/212A/212G toronyházak hamarosan elérhetővé válnak az FSP hazai kereskedelmi partnerei kínálatában. További információért, kérjük keresd fel a termékek weboldalát.CMT212: https://www.fsplifestyle.com/hu/product/CMT212.html

CMT212A: https://www.fsplifestyle.com/hu/product/CMT212A.html

CMT212G: https://www.fsplifestyle.com/hu/product/CMT212G.html

A szerzőről